Uppdaterat 12 januari 2017

Bli medlem i Hills Business Club – få ett genomtänkt helhetskoncept

Hills Business Club är platsen för alla Sveriges företagare som vill utveckla sin affärsverksamhet med golf som verktyg. Vi erbjuder, genom vår Business Club, ett företagsnätverk som är ett av de bästa i Västsverige. Vår utgångspunkt är att, med golf som verktyg, skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer mellan våra medlemmar och att anses vara den naturliga mötesplatsen för detta. Vi erbjuder tre olika medlemskapsformer, Huvudpartner, Partner och Medlem.

Genom Hills Business Club får du tillgång till en rad starka varumärken som samarbetar, och inte bara en oförglömlig golfupplevelse med era kunder. Våra företagsmedlemmar är några av de mest intressanta företagen i Västsverige och ger dig ett affärsmässigt mervärde.

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur detta kan passa in i ditt företags marknadsföring, kontakta vår företags- och eventansvarige Carin Koch, carin.koch@hillsgolfclub.se, alternativt 031-727 1510.