Uppdaterat 2 maj 2016

Spela din företagsgolf på Hills Golf & Sports Club

Hills har sedan vi öppnade 2005 rankats som en av Sveriges absolut bästa golfanläggningar. Vi vill att ni som företagskund ska känna att hos oss får ni inte bara en golfbana av yttersta klass utan även en totalupplevelse som överträffar det mesta. Vi på Hills tar hand om er genom hela processen från planering till genomförande och uppföljning, och har som ambition att leverera kvalitet i alla led. Vi skräddarsyr er dag/ar hos oss utifrån era behov och önskemål.

Vår grundfilosofi är att ni fokuserar på era gäster, allt annat tar vi hand om. Efter att ha genomfört ett stort antal företagsarrangemang genom åren, har vi all erfarenhet som behövs för att ni ska få valuta för er insats. Låt oss ta hand om er företagsgolf och vi lovar att det blir en av årets höjdpunkter för er och era kunder!

Utöver golfspel finns det mycket att göra tillsammans på Hills. Prova på-kurser i padel tennis eller med PT i gymmet. Ta grönt kort. Få en golf clinic med skruv. Hör av er så berättar vi mer! Flera av våra aktiviteter berättigar till friskvårdsbidrag.

Har du frågor om företagsgolf, vänligen kontakta Carin Koch på mail carin.koch@hillsgolfclub.se eller på telefon 031-727 15 10.

Från planering till uppföljning

Planeringsfas

• Planeringsmöte(n) där vi skräddarsyr ett upplägg
  • Löpande avstämningar under resans gång
  • Hjälp med inbjudan
  • Branding på plats; vi hjälper er med rekommendationer för bästa exponering på banan
  • Framtagande av innehåll till ”goodiebags” som ger mervärde för era gäster
  • Hole-in-one pris; vi kan ordna med en försäkring

Genomförandefas

• Incheckning med utdelning av scorekort och startpaket
  • Uppvärmning på eget område på rangen
  • Mat och dryck både innan, under och efter rundan
  • Golfbil till alla deltagare med personliga namnskyltar
  • Involvera ett golfproffs – låt ett av våra duktiga proffs hålla en clinic, eller delta i rundan
  • Tävlingar under rundan
  • Resultatservice; traditionell alternativt livescoring under spel
  • Prisbord kan tas fram efter önskemål
  • Alternativa aktiviteter för de som inte spelar golf, kanske en ”prova på dag” för de som vill testa?
  • Omklädning med tillgång till relax och bastu
  • Kvällsarrangemang med middag och underhållning, på Hills och andra ställen
  • Samarbeten för övernattning och transporter

Uppföljningsfas

Uppföljning av er golftävling är minst lika viktig som själva genomförandet. Det gör att eventet lever kvar längre. Låt oss ge er förslag på annorlunda uppföljning som gör att ingen glömmer er dag i första taget!