Uppdaterat 11 januari 2018
Här nedan hittar du mer information om två erbjudanden som skickats ut till Hills Business Clubs medlemmar inför säsong 2018.

Du kan också boka en egen träningstimme i anslutning till konferensen eller en prova-på-golf för icke-golfare i samband med en företagstävling. Kanske till och med en nybörjarkurs eller veckovis träning för företagets anställda. Här finns unika möjligheter till grupp- och gymträning, padeltennis eller utomhusaktiviteter som löpträning med instruktör. Ett effektivt och roligt sätt att skapa gruppkänsla och bättre hälsa på jobbet! Flera av aktiviteterna berättigar till friskvårdsbidrag.

Vill du veta mer, kontakta gärna Hills PGA Head pro Daniel Grestam, daniel.grestam@hillsgolfclub.se.

Drop-in träning med Hills Business Club 2018

Kombinera nyttan av att träffas i nätverket med att utveckla dig själv i golfens spel på Hills fina träningsområden. I princip varje vecka håller Hills PGA-tränare i ett timmeslångt träningspass med ett förutbestämt tema.

Träningen sker i första hand som övningar med syfte att öka förståelsen och förmågan i specifikt moment. Alla delar av spelet kommer beröras under året och programmet presenteras löpande.

Träningen sker som drop in, du går alltså på de pass du önskar och behöver inte föranmäla dig inför respektive pass. Anmälan krävs dock innan kursstart.

Varje tisdag under hela året (ca 40 veckor) kör vi denna populära träningsform. Antingen hoppar man på hela året eller så kör man en eller flera specifika perioder av året som är uppdelade på fyra olika säsonger.

Tid och dag

Träningen sker kl. 12.00-13.00 varje tisdag med uppehåll för semesterveckor, jul/nyår samt ytterligare några veckor på året.

Pris, exkl moms 6%

Period 1 – Drop-inträning under ca 10 veckor med start 9/1
Period 2 – Drop-inträning under ca 10 veckor med start 20/3
Period 3 – Drop-inträning under ca 10 veckor 29/5 – 19/6 samt 28/8 – 2/10
Period 4 – Drop-inträning under ca 10 veckor med start 9/10

1 795 kr/person och period eller alla fyra perioder för 5 900 kr/person.

Träningsbollar, träningsutrustning och övningsmaterial ingår.
Drop-in träning går även att baka in i ditt avtal med Hills Business Club.

För information och anmälan

Hills PGA Pro Daniel Grestam via mail daniel.grestam@hillsgolfclub.se för information och anmälan.

Skräddarsydda golfträningspaket med Hills Business Club 2018
– för dig och dina kunder

Bjud in dina kunder och medarbetare till en gemensam aktivitet vid sidan av kontoret och arbetet. Här kan du kombinera att träffas i ett avslappnat och socialt sammanhang, med att utveckla golfspelet. Vi träffas på rangen under vintern och flyttar delvis över till Hills underbara träningsområden så fort våren är kommen.

Nedan finner du förslag på två olika upplägg, anpassade för grupper på upp till max åtta personer (med en golftränare) eller upp till 16 personer (med två golftränare). Uppläggen går att justera efter egna önskemål och enklast gör du detta i samråd med vår PGA Pro Daniel Grestam.

Paket ”Uppstart”

Sex träffar med träning varannan vecka. Gemensamt lägger vi upp en plan för vilka moment som skall tränas och paketet erbjuder ett personligt träningsupplägg för alla deltagare inklusive videoanalys och träning med Track Man.

Paket ”Helhet”

12 träffar med träning varannan vecka. I paketet Helhet lägger vi noggrant fokus på spelets alla delar under längre perioder tillsammans med Hills PGA-tränare. I paketet ingår ett personligt träningsupplägg för alla deltagare inklusive videoanalys och träning med Track Man.

Priser exkl moms 6%

UPPSTART
2-8 deltagare – 7 900 kr
9-16 deltagare – 14 900 kr

HELHET
2-8 deltagare – 14 500 kr
9-16 deltagare – 26 900 kr

Detta är som sagt två förslag på upplägg men vi kan helt skräddarsy olika paket som passar just ert företags upplägg. Träningspaketen går även att baka in i ditt avtal med Hills Business Club.

För information och anmälan

Hills PGA Pro Daniel Grestam via mail daniel.grestam@hillsgolfclub.se.