Uppdaterat 4 april 2017
Här nedan hittar du mer information om två erbjudanden som skickats ut till Hills Business Clubs medlemmar inför säsong 2017.

Du kan också boka en egen träningstimme i anslutning till konferensen eller en prova-på-golf för icke-golfare i samband med en företagstävling. Kanske till och med en nybörjarkurs eller veckovis träning för företagets anställda. Här finns unika möjligheter till grupp- och gymträning, padeltennis eller utomhusaktiviteter som löpträning med instruktör. Ett effektivt och roligt sätt att skapa gruppkänsla och bättre hälsa på jobbet! Flera av aktiviteterna berättigar till friskvårdsbidrag.

Vill du veta mer, kontakta gärna Hills PGA Head pro Daniel Grestam, daniel.grestam@hillsgolfclub.se.

Drop-in träning med Hills Business Club

Kombinera nyttan av att träffas i nätverket med att utveckla dig själv i golfens spel på Hills fina träningsområden men även på World of Golf. Varje vecka under våren 2017 håller Hills PGA-tränare i ett timmeslångt träningspass med ett förutbestämt tema.

Träningen sker i första hand som övningar med syfte att öka förståelsen och förmågan i specifikt moment. Alla delar av spelet kommer beröras under de totalt 12 veckorna, programmet presenteras vid det första träningstillfället, men kommer också att mailas ut till de som anmält sig.

Anmälan krävs innan kursstart. Träningen sker som drop in, du går på de pass du önskar och behöver inte föranmäla dig inför respektive pass.

Tid och dag
Varje tisdag kl. 11.00-12.00, 12 veckor i rad med start 14 mars. Under mars månad träffas vi på World of Golf i V. Frölunda, därefter är vi på Hills. Sista träffen är den 30 maj.

Pris, exkl moms 6%
Drop-in träning under 12 veckor, 1495kr/spelare

Anmälan krävs innan kursstart
Träningsbollar och hyra av utslagsplats på World of Golf ingår.
Denna drop-in träning går även att baka in i ditt avtal med Hills Business Club.

För information och anmälan
Hills PGA Pro Daniel Grestam via mail daniel.grestam@hillsgolfclub.se för information och anmälan.

Skräddarsydda golfträningspaket med Hills Business Club
– för dig och dina kunder

Bjud in dina kunder och medarbetare till en gemensam aktivitet vid sidan av kontoret och arbetet. Här kan du kombinera att träffas i ett avslappnat och socialt sammanhang, med att utveckla golfspelet. Vi träffas på World of Golf vintertid, och flyttar över till Hills underbara träningsområden så fort våren är kommen.

Nedan finner du förslag på två olika upplägg, anpassade för grupper på upp till max åtta personer (med en golftränare) eller upp till 16 personer (med två golftränare). Uppläggen går att justera efter egna önskemål och enklast gör du detta i samråd med vår PGA Pro Daniel Grestam.

Paket ”Uppstart”

Sex träffar med start i mars, träning varannan vecka med avslutning i maj. Första fem gångerna hålls träningen av Hills PGA-tränare och inkluderar önskade moment inom spelets olika delar för att sedan avslutas med en 9-hålare med Carin Koch. I paketet ingår personligt träningsupplägg för alla deltagare, fria bollar (utslagsplats när träning sker på World of Golf) och träning med Track Man.

Paket ”Under säsong”

En träff varannan vecka från början av maj till midsommar samt från början av september till slutet av oktober. Under säsongen läggs noggrant fokus på spelets alla delar under längre perioder tillsammans med Hills PGA-tränare. Under säsongen spelas dessutom en 9-hålare med Carin Koch. I paketet ingår personligt träningsupplägg för alla deltagare, fria bollar (utslagsplats när träning sker på World of Golf) och träning med Track Man.

Priser, exkl moms 6%

Paket ”Uppstart”
2-8 deltagare – 8 900 kr
9-16 deltagare – 14 900 kr

Paket ”Under säsong”
2-8 deltagare – 8 900 kr
9-16 deltagare – 14 900 kr

För information och anmälan
Hills PGA Pro Daniel Grestam via mail daniel.grestam@hillsgolfclub.se.