Uppdaterat 30 januari 2017
Hills Business Club är Göteborgs mest attraktiva företagsnätverk, med golf och sport i centrum. På bara två år har antalet medverkande företag i Hills Business Club fördubblats, och idag är vi mer än 130 företag från Göteborg med omnejd, som nätverkar tillsammans.

Vi vet av erfarenhet att kombinationen golf och sport fungerar otroligt väl för många företag, och att det är ett fantastiskt bra tillfälle för att vårda, skapa och stärka relationer med kunder och anställda. Samtidigt skapar ett företagsnätverk också en naturlig mötesplats för nya relationer och blir en viktig del i många företags marknadsprocesser.

Vårt erbjudande är indelat på tre olika nivåer, Huvudpartner, Partner och Medlem, anpassade efter de olika behov ni som företag har när det gäller att synas, och nätverka.

Hills Business Club erbjuder alla medlemmar ett digert eventprogram under året där aktiviteterna är fördelade över kategorier som Nätverk/ Kundrelation, Exponering och Mervärden.

Carin Koch
Företags- och eventansvarig,