Uppdaterat 2 maj 2016

Våra Huvudpartners erbjuds ett maximalt samarbete med Hills när det gäller att utveckla kundrelationer samt mängden exponering, upplevelser och olika mervärden som ingår. Att associera sig med Hills och vår Business Club visar att ni satsar på kvalitet rakt igenom och att ni samtidigt vill erbjuda era kunder det bästa i regionen. Ni får även möjlighet att synas tillsammans med flera av Sveriges starkaste varumärken, och kan därmed bygga upp ert nätverk genom företagsgolf, resor och andra intressanta event.

För våra Huvudpartners ingår följande:

Nätverk/Kundrelation
Genom golf och sport som gemensamt intresse stärks kundrelationer och nya affärskontakter skapas i en avslappnad och inspirerande miljö. Som Hills Huvudpartner får ni:

• En större tävling på Hills Golf & Sports Club med minst 50 deltagare
  • 100 spel med golfbil, max åtta rundor/vecka
  • Fullt medlemskap i vår Business Club, inklusive en träff med övriga Huvudpartners
  • Deltagande i Hills partnerresa för en person

Exponering
Möjlighet att synas och associeras tillsammans med Hills och andra starka varumärken på en anläggning där många inflytelserika människor vistas. Som Hills Huvudpartner får ni:

• Exklusiv skyltning på ett av banans hål
  • Skylt med ert företagsnamn i entrén till klubbhuset, som har ca 100.000 besökare per år
  • Ert företagsnamn på Hills hemsida (landningssidan) samt logotyp synlig under länken ”Business Club”.
  • Hills loggade kläder i form av regnjacka, långärmad tröja och pikétröja från Footjoy

Mervärden
Ger tillgång till annorlunda upplevelser och aktiviteter. Möjlighet att utveckla dig och ditt företags anställda som människor, golfspelare och den fysiska statusen. Som Hills Huvudpartner får ni:

• Medlemskap i Hills Sports Club, vilket inkluderar fri paddeltennis samt tillgång till gymmet för fyra personer, med gäster
  • Två konferensdagar på Hills, alternativt fyra halvdagar
  • Tre rangekort med fria bollar
  • Fördelaktiga bokningsmöjligheter