Uppdaterat 2 maj 2016
Som Medlem i Hills Business Club får ni synas tillsammans med, och vara en del av, en av Sveriges bästa golfanläggningar och snabbast växande affärsnätverk. Det innebär stora möjligheter både vad gäller den egna golfen, men också när det gäller att driva affärer till företaget.

Nätverk/Kundrelation
Genom golf och sport som gemensamt intresse stärks kundrelationer och nya affärskontakter skapas i en avslappnad och inspirerande miljö. Som Medlem får du:

• Full spelrätt för en person, exkl golfbil, alternativt 40 rundor med golfbil (mot pristillägg)
  • Medlemskap i vår Business Club med åtta träffar (fler träffar går att köpa till)

Exponering
Möjlighet att synas och associeras tillsammans med Hills och andra starka varumärken på en anläggning där många inflytelserika människor vistas. Som Medlem får du:

• Skylt med ert företagsnamn i entrén till klubbhuset, som har ca 100.000 besökare per år
  • Ert företagsnamn och logotyp på Hills hemsida under länken ”Business Club”.
  • Hills loggade businesspiké

Mervärden
Ger tillgång till annorlunda upplevelser och aktiviteter. Möjlighet att utveckla dig och ditt företags anställda som människor, golfspelare och den fysiska statusen. Som Medlem får du:

• Medlemskap i Hills Sports Club, vilket inkluderar tillgång till gymmet för en person
  • En halvdags konferens på Hills
  • Rangekort med 2000 bollar