Uppdaterat 2 maj 2016
Att vara Partner till Hills betyder att ni vill era kunder och anställda något extra. Ni får möjlighet att samtidigt som ni bygger upp era affärsrelationer, umgås i en fantastisk miljö och träffa intressanta människor. Ni får även möjlighet att synas tillsammans med flera av Sveriges starkaste varumärken och kan därmed bygga upp ert nätverk genom företagsgolf, seminarier och andra intressanta event.

För våra Partners ingår följande:

Nätverk/Kundrelation
Genom golf och sport som gemensamt intresse stärks kundrelationer och nya affärskontakter skapas i en avslappnad och inspirerande miljö. Som Hills Partner får ni:

• 80 spel med golfbil
  • Fullt medlemskap i vår Business Club
  • Möjlighet att boka företagsgolf på Hills för upp till 40 personer till en kostnad av 1450kr/person

Exponering
Möjlighet att synas och associeras tillsammans med Hills och andra starka varumärken på en anläggning där många inflytelserika människor vistas. Som Hills Partner får ni:

• Skylt med ert företagsnamn i entrén till klubbhuset, som har ca 100.000 besökare per år
  • Ert företagsnamn och logotyp på Hills hemsida under länken ”Business Club”.
  • Hills loggade kläder i form av en långärmad tröja och pikétröja från Footjoy

Mervärden
Ger tillgång till annorlunda upplevelser och aktiviteter. Möjlighet att utveckla dig och ditt företags anställda som människor, golfspelare och den fysiska statusen. Som Hills Partner får ni:

• Medlemskap i Hills Sports Club, vilket inkluderar fri paddeltennis samt tillgång till gymmet för två personer, med gäster
  • En konferensdag på Hills, alternativt två halvdagar
  • Två rangekort med fria bollar