Uppdaterat 1 augusti 2017

Varmt välkomna att spela golf hos oss på Hills Golf & Sports Club!

Starttider – medlemmar och partners

Kan boka alla starttider 30 dagar i förväg samt ha max. två bokade starttider samtidigt. Som medlem i Hills kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen, gästgreenfee är då 650:-/18 hål. Gäster som bjuds med, kan spela på Hills vid max två tillfällen per säsong till detta pris, därefter gäller ordinarie greenfee.

Starttider – Greenfeegäster

Gällande vår ordinarie greenfee jobbar vi med differentierad prissättning. Under 2017 kostar vår 18 hål greenfee mellan 750:- och 1190:-, beroende på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela. Som greenfeegäst kan du boka starttid sju dagar i förväg. Onsdagar samt lördag/söndag före 13.00 är inte bokningsbara tider, utan är reserverade för medlemmar/partners.

Så bokar du

Bokas via ”min golf” på www.golf.se, eller via Hills reception, 031-727 1500. Vid bokning vänligen uppge golf-id på samtliga spelare i bollen.

Golfbilshyra, 18 hål
400:-/ bil för externa gäster
150:-/bil för medlemmar och medlemsgäster

Vagnhyra, 18 hål
50:-/vagn och runda.

Hyrset golfklubbor
400 kronor per dag

Junior
Juniorer har alltid halva priset på gällande greenfee.

Välkomna till oss på Hills Golf & Sports Club!