Uppdaterat 11 december 2018

**KURSINFORMATION INFÖR SÄSONG 2019 PUBLICERAS I MARS**

Träning för de yngsta golfarna

Golfkul har träning sex söndagar på vår- respektive hösttermin. Kursen är öppen för barn mellan 6 och 8 år dvs födda 2010-2012.

Det spelar ingen roll om man har spelat lite innan, eller om man är helt ny när det gäller att spela golf. Här har vi roligt!

Alla träningar är upplagda för att junioren ska fastna för att vara på golfbanan, samtidigt som vissa spelutvecklande moment vävs in.

DATUM

Vår: TBA
Höst: TBA

Grupp 1: TBA
Grupp 2: TBA

TRÄNARE/LEDARE

TBA

PRIS

TBA för både vår- och höstterminen

Två grupper med minst 6 och max 12 deltagare i varje grupp.

Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.

INTRESSEANMÄLAN

…till kursen, ”Golfkul grp 1”, ”Golfkul grp 2”, gör du via denna länk.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd green fee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring och tidningen svensk Golf.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem spelar fritt på banan.