Välkommen att utveckla ditt spel på några av Hills övningsområden!

Driving range

Hills Golf & Sports Club erbjuder den unika möjligheten att träna på riktiga grästees utöver matta. Vi har även en rangbyggnad med tio slagplatser under tak, med infravärme och ljuskällor. Vi har även en särskild träningsyta där du som är proffs kan utveckla ditt spel på ett avskilt område.

Närspelsområde

På alldeles lagom avstånd från banan och klubbhuset, naturskönt inramat av tallskog och enbuskar uppe på en kulle, ligger närspelsområdet. En plats där du avskilt och ostört kan träna slag under 130 meter och utveckla ditt korta spel. Närspelsområdet påminner i sin utformning om 18-hålsbanan med böljande spelytor i kuperad terräng, vilket ger möjlighet att under reella förhållanden träna på att spela sig ur olika lägen såväl som öva korta och långa bunkerslag, chippar och puttar. Här finns tre greener, och området kan enkelt göras om till en korthålsbana.