Medlem

Klubbhuset uppe på kullen är navet i det sociala livet på Hills. Vår målsättning är att erbjuda våra medlemmar ett aktivt klubbliv där alla delar av vår verksamhet ingår. Oavsett om det handlar om golf, Hills mycket omtyckta restaurang eller vår Sports Club. Vi presenterar varje år en aktivitetskalender med ett brett utbud. Här finns en variation av olika klubbtävlingar med efterföljande middag, medlemsgolf varje onsdag, inbjudning till vinprovning, julbord och mycket annat som spontant dyker upp under året. Vi vill helt enkelt att det ska finnas något för alla och att man ska gilla att ”hänga” på Hills. Även dagar då golf inte står överst på agendan.

Hills Golf & Sports Club har idag nära 800 medlemmar. Snittåldern är den lägsta i Sverige och snitthandikappet ett av de lägsta. Vår elit- och juniorverksamhet har under den senast åren skördat stora framgångar och är under stark tillväxt. Därmed inte sagt att man måste vara ung och duktig för att kvalificera sig som en i gänget.

Atmosfären på en klubb är viktig och vi strävar efter att upplevas som glada, positiva och välkomnande. Men, om något, kanske lite åt det sportiga hållet.