Söndagens juniorkickoff inställd

kul (2) (kopia)

Publicerat 21 april 2017
Kickoffen på söndag är inställd pga för få deltagare, nytt datum kommer!
Hälsningar Juniorkommittén

Nu drar snart Damgolf onsdag igång! Var med från början.

IMG_6906

Publicerat 16 april 2017
”Damgolf onsdag”, spelas sista onsdagen i varje månad mellan den 26 april och 27 september. Tävlingen är öppen för damer i alla åldrar, och spelas gemensamt i 1 klass. Vi kommer att ha en vinnare vid varje tävlingstillfälle samt att utse en sammanlagd vinnare efter sista tävlingen. Läs mer information om upplägget på Damsektionens egen sida (ligger först i flödet efter schemat med datum/aktiviteter).

Amanda Linnér vinner Franska Öppna, Beatrice Wallin två

vinst

Publicerat 17 april 2017
STORT GRATTIS AMANDA LINNER!!!
Du är så väl värd vinsten i French International Lady Juniors Championship! Det har varit underbart att följa både dig och Beatrice (Wallin) under hela tävlingen. Det är som en dröm att ni efter fyra dagar och efter att ha slagit ut ca 120 av Europas bästa juniortjejer, står ensamma kvar i final, mot varandra… 🙂 Läs mer

Klubbtestardag med Titleist på Hills 26 april

Skärmavbild 2017-04-12 kl. 14.12.52

Publicerat 12 april 2017
Boka din plats redan idag! Titleist använder tourtestade metoder, avancerade utprovningsverktyg och ett team av välutbildade experter för att kunna erbjuda golfens främsta utprovningsupplevelse. Komplett Titleist-sortiment | TrackMan™ Monitor | SureFit® system. Sätt upp ditt namn på listan i Hills reception, eller maila info@hillsgolfclub.se.
Datum: 26 april
Tid: 13.00-18.00
Plats: Hills drivingrange

Missa inte Hills damers hemliga vårutflykt 13 maj

Namnlöst-1

Publicerat 11 april 2017
Vi samåker i egna bilar från Hills parkering, lördag 13 maj, samling 09.45 för avresa 10.00. Beräknad ankomst 11.00. Vi tänker oss lite uppvärmning, puttning och annat före lunch, vi har bokat plats för 28 spelare med första start klockan 13.00. Läs mer

Ett välbekant namn slutar i receptionen

chr p

Publicerat 11 april 2017
Christina Sjöholm gör onsdag den 12 april sin sista arbetsdag på Hills, där hon genom åren blivit ett både välbekant, och omtyckt, ansikte i receptionen.

Jag känner att det är dags och gå vidare med nya utmaningar och samtidigt få mer tid med familjen, berättar Christina.

Vi är mycket tacksamma för vad Christina bidraget med i utvecklingen och uppbyggnaden av nya Hills och samtidigt vill vi önska henne stort lycka till med framtida utmaningar.

Söndagens påskbuffé serveras på Hills

image2.PNG

Publicerat 11 april 2017
Hills Restaurang serverar sin mycket uppskattade påskbuffé på söndag, innehållande olika sillar, korvar, lax, sallader och såser. Pris för buffé och vatten samt kaffe är 150kr/person. För barn 0-12 år gäller ett lägre pris. Buffén serveras mellan 11.00-16.00. Välkommen!

Inbjudan: Kom till Hills och titta på upplösningen av US Masters

us

Publicerat 6 april 2017
På söndag den 9 april så kör vi Mastershäng på Hills i restaurangen för alla våra medlemmar och partners, med vänner. Vi håller öppet ända fram till småtimmarna när den gröna kavajen har fått sin nya ägare. TV-apparaterna är igång från ca 18.00 med sändning från tidigare tävlingsvarv, och sedan switchar vi över och tittar live när finalsändningen drar igång. Restaurangen serverar mat som vanligt hela dagen fram till 21.00, därefter finns det öl/dryck, snacks och mackor att köpa. Det blir även en golfquiz som en, ännu så länge, hemlig gäst kommer att hålla i. Ingen föranmälan behövs, det är bara att dyka upp, välkomna! Mats Sterner med personal.

Golfbanan öppnad med fint besök på första tee

Publicerat 6 april 2017
Nu är säsongen igång på fullt allvar. Fint besök på första tee hade vi också. Varmt välkomna att spela Hills, med eller utan riktig golfbag… ;). Spelinformation om vad som gäller på banan direkt när vi öppnat, hittar du här.

Säker väg till 17:e damtee

IMG_5774
Publicerat 6 april 2017
Äntligen är trappan på plats som gör stegen upp mot tee 44 på hål 17 både säkrare och enklare. Trappans utseende kommer snart, tack vare moder natur, att gå över till rostfärgat. Läs mer

Inbjudan till Vårgolfen 22 april

q

Publicerat 5 april 2017
Hills Golf & Sports Club och vår eminenta trivselkommitté har nu nöjet att bjuda in till årets första klubbtävling, Vårgolfen, som spelas lördag den 22 april. En rolig partävling med överraskningar längs banan samt ett välfyllt prisbord efteråt utlovas. Här hittar du mer information om tävlingen och hur du anmäler dig. Vi ses!

Inbjudan juniorkickoff på Hills 23 april

kul

Uppdaterat 21 april 2017
KICKOFFEN ÄR INSTÄLLD pga för få deltagare. 
Äntligen är det dags för juniorernas säsongskickoff! Söndagen den 23/4 mellan 11.00-13.00 bjuder Hills in alla juniorer till en gemensam aktivitet. Samling i Hills klubbhus kl.11.00. Alla föräldrar är hjärtligt välkomna till samlingen då vi även kommer gå igenom och berätta mer om årets aktivitetsprogram. Därefter följer rolig stationsträning. Alla åldrar är välkomna och träningen anpassas från de minsta till de största! Kompisar som inte är verksamma på Hills är självklart också välkomna.

Golfbanan är öppen!

hål11

Uppdaterat 6 april 2017
Välkommen till en ny, härlig säsong på Hills Golf & Sports Club! Nu drar det äntligen igång ”på allvar” och från och med torsdag 6 april spelas Hills med ordinarie greener, bortsett från greenen på hål 12 som behöver vila ytterligare litet tag. Välkommen att boka starttid som vanligt via Min Golf eller denna länk. Banan spelas med matta på par 3:orna, samt med matta från tee på hål 9 och 12. Golfbil är tillåten endast på väg tills fairways har torkat upp ordentligt. Närspelsområdet öppnar på torsdag, liksom puttinggreenerna. Vår nya drivingrangebyggnad ska vara i bruk från och med torsdag, dock utan att vara helt färdig utseendemässigt. 
Läs mer

Kallelse till årsmöte för föreningen Hills GK 2017

klubba
Publicerat 3 april 2017
Ordinarie årsmöte för föreningen Hills GK hålls torsdag 27 april kl. 18.00 i klubbhuset på Hills Golf & Sports Club. Anmälan till mötet sker via receptionen, info@hillsgolfclub.se, 031-727 1500 eller via formuläret nedan. 

Läs mer

Känn dig säker på Hills i sommar!

IMG_0288

Publicerat 31 mars 2017
Ibland sker det både oväntade, och oönskade, händelser på en golfklubb. För att öka beredskapen och kunskapen hos alla som jobbar på Hills hade vi i veckan besök av Marianne Berglin Jarlöv från Göteborgs Hjärt-lungräddningsutbildning. Nu är hela vår personal mer redo för att bistå vid akuta situationer.

Välbesökt regelkurs på Hills

regelkurs

Publicerat 31 mars 2017
Reglekursen, som syftar till att höja allmänkunskapen kring golfregler samt skapa förutsättningar för att fler kan hjälpa till vid tävlingar, blev välbesökt. Höll i trådarna gjorde Camilla Ronneback och Arne Hedström, som representerar Hills tävlingskommitté. Läs mer

Succén fortsätter: ”Love.golf” på Hills också i år

love3

Publicerat 29 mars 2017
Intresset är stort för Love.golf- golfkursen för kvinnor där fokus är på att lära sig spela golf på ett socialt, roligt och utvecklande sätt. Mindre nöta range, mer fokus på att få bollen i hål och att lära sig SPELET golf! Nu kör vår PGA tränare Sara Djos igång love.golf-aktiviteter under april, där en kick off är först ut den 22 april. Välkommen att anmäla dig om du vill fortsätta utveckla dig genom love.golf, eller om du vet någon som är nybörjare och som hittills ”vågat vägra golf” för att det traditionella sättet att lära sig kanske känts för ”tråkigt” och ”uppstyrt”? Du som har frågor är också välkommen att kontakta Sara Djos för mer information, sara.djos@hillsgolfclub.se eller 076-8396491. Här finns mer information om kurserna. 

Hills drivingrange: Bygget fortsätter

image1
Status 4 april 2017
Arbetet fortsätter… Vi är, som synes, inte helt klara till säsongsstart.

Status 29 mars 2017
Panel ska sättas. Målsättningen att bli klar till vi öppnar för säsongen (6 april) står fast. Även om elinstallation och montering av bolltvätt inte kommer vara klar till detta datum, kommer byggnaden fr om då  att kunna användas av dig som söker regn- och vindskydd på rangen.

Status 17 mars 2017
Trästolpar för väggkonstruktionen är nu på plats och snart kommer snickarna för att ta hand om nästa steg; väggar och tak. Vi har också tagit tillfället i akt och justerat formen på vallen som avgränsar mot Hills Villastad. Den är nu mindre brant mot innan vilket förenklar arbetet med klippning och bollplockning väsentligt.
Läs mer

Inbjudan till ”Sving möter mode”, 23 april på Hills

dam 11

Publicerat 28 mars 2017
Hills damsektion, tillsammans med vår duktiga pro Sara Djos, bjuder nu tillsammans in till en kul och inspirerande aktivitet söndag den 23 april, på Hills. Vi träffas klockan 10.00 på rangen och börjar med 2,5 timmes sving- och närspelsträning. Därefter intar vi gemensam lunch vid 12.30 i klubbhuset, och får samtidigt en modevisning av vårens kläder från Abacus, Daily Sports. Klicka här för att läsa mer om aktiviteten, samt hur du anmäler dig.

Välbesökt vårmöte för Hills damer

IMG_7282

Publicerat 28 mars 2017
Den 22 mars blev en kväll fylld med information om säsongen som väntar, en välsmakande soppa signerad Hills Restaurang och inte minst en minst sagt intressant föreläsning av Fanny Sunesson. Nu bubblar det av energi och aktiviteter genom Hills Damsektions engagemang. Vill du veta mer om årets schema, klicka dig vidare till damsektionens länk på vår hemsida (hittar du här). Stort tack till alla som kom! 
Läs mer

Nyheter på banan för dig som spelar damtee

Medl2

Publicerat 27 mars 2017
Inför vårmötet hade Damsektionen gett Hills ledning en önskelista på förbättringsåtgärder för alla som spelar damtee. De flesta idéerna mottogs väl och mycket har, inför säsongsstart den 6 april, redan åtgärdats.  Läs mer

Sara Djos nyexaminerad PGA pro 

sara examen

Publicerat 16 mars 2017
Efter nästan tre års utbildning är hon nu äntligen färdig PGA Club Professional, Hills tränare Sara Djos. Steget från att själv vara proffs till att bli tränare och lära ”glada amatörer” golfens alla hemligheter, är inte alltid självklart. Läs mer