Hills damer vann SM-guld, herrarna brons

Uppdaterat 25 juli 2017
Hills damer höll huvudkonkurrenten Ringenäs bakom sig och avgick med segern i Lag-SM Damer 2017. Helsingborgsklubben Vasatorp tog sitt sjunde SM-guld i lag för herrar efter en finaldag där det svängde i toppen flera gånger. Hills herrar lämnar Barsebäck bakom sig med en bronspeng, och upprepade därmed framgången från förra året. Läs mer

Klubbtävlingen Greenkeepers Revenge avgjord

Publicerat 21 juli 2017
Greenkeepers’ Revenge på Hills; en härlig blandning av krattor, extremt små hålkoppar, luftmadrasser på tee och lastpallar på fairway. Bland annat. Och så en nöjd Course Manager mitt i allt, förstås. För mer information och bilder, klicka här.

Amanda och Bea uttagna till PING Junior Solheim Cup

Publicerat 18 juli 2017
Europas lag till PING Junior Solheim Cup 2017, lagtävlingen i golf mellan Europa och USA har en unik laguppställning. Halva laget, sex av tolv spelare, är svenskor vilket är historiskt då Sverige aldrig tidigare haft mer än tre spelare med. Läs mer

Joel Sjöholm, Beatrice Wallin och Amanda Linnér nyblivna vinnare!

Uppdaterat 25 juli 2017
I helgen var många Hillsare i heltluften och skördade framgångar. Största genombrottet på det personliga planet blev det för Joel Sjöholm som tog sin första och efterlängtade seger som proffs när sista dagen av Italian Challenge Open by Lyoness avgjordes på Sardinien. Med ronderna 67-62-66-65 (-24) vann Joel en av de större tävlingarna på Challengetouren, och han tog ett rejält kliv upp på CT´s Order of Merit.  Läs mer

Påminnelse: Medlemsgolfens lottade tider

Publicerat 17 juli 2017
Varje onsdag finns fyra tider, 14:00 – 14:30, reserverade för lottade bollar. Om ni vill vara med i lottningen anmäl er till Receptionen 031- 727 15 00 eller via mail till info@hillsgolfclub.se senast måndag 13:00. Därefter släpps ev. överblivna tider för vanlig bokning.

KM och Kategori-KM spelas 5-6 augusti

Publicerat 7 juli 2017
I år kombinerar vi Klubbmästerskapet med Kategori-KM och spelar allt helgen 5-6 augusti.Mästerskapen spelas över två rundor slagtävling, 18 hål lördag, 18 hål söndag. Yngsta klassen, H12/D12 spelar slaggolf. All information om KM hittar du här.

Greenkeepers Revenge: Anmäl dig till nästa klubbtävling

Publicerat 7 juli 2017
Blir detta årets mest galna, utmanande och annorlunda tävling på Hills? Fredag den 21 juli bjuder Hills Course Manager Markus Lilleberg och hans banarbetarteam återigen in till medlemstävlingen, som kanske blir den mest galna och oväntade du varit med om. Läs mer här.

Nya massagestolar nu på plats

Publicerat 7 juli 2017
Värker kroppen efter rundan? Nu finns det nya massagestolar på plats i damernas och herrarnas omklädningsrum. Välkommen att njuta av Hills i fulla drag, mer än på ett sätt ;).

Nu breddas fairway på hål 4

Publicerat 4 juli 2017
För att ytterligare förbättra spelupplevelsen på hål 4 klipps nu gräset ner (stegvis) på höger sida av fairway. Samtidigt stödsår vi, gödslar ytorna och jobbar in sand för att ge gräset mer kraft. Vi beräknar vara nere på samma klipphöjd som övriga fairways och vara helt färdiga med ytan, till våren 2018. Läs mer

Lightmedlemskapet döps om till ”Club”; Gym och padel ingår utan extra kostnad

Publicerat 4 juli 2017
En av sommarens kanske roligaste nyheter för dig som är ”Lightmedlem” på Hills, är att från och med nu ingår även gym, padel och 500 rangebollar per år i ditt medlemskap. Priset är oförändrat. Samtidigt har vi döpt om produkten, och kallar den nu för Clubmedlemskap. Ändringen har redan trätt i kraft, så vill du ta del av detta ”nya”, kontakta Hills reception via 031-7271500 eller info@hillsgolfclub.se. Här hjälper vi dig med bollkort till rangen och att hämta ut en accessnyckel (engångskostnad 1000:- ) som behövs för att komma in i gymmet. Läs mer

Medlemsgolfen efter v.26

Publicerat 4 juli 2017
Hills Medlemsgolf, A- och B-klass har nu spelats i 11 veckor och har därmed kommit halvvägs. Leder i A-klassen gör Sebastian Lagerqvist med 99p. Tvåa är Martin Svedberg, 94 p. Trea Filip Lundgren 88 p. I B-klassen hittar vi Magnus Härsjö i ledningen med 121 p. Tvåa är Fredrik Hellman, 119 p och trea Bengt Manhage 106 p. Här hittar du samtliga resultat. 

Hills Ladies Invitation – Resultat och bilder

Publicerat 29 juni 2017
Årets upplaga av Hills Ladies Invitation gick av stapeln idag, med Hillsmedlemmarna Margaretha Bergholz och Ulrika Stenson som höll i arrangemanget. Väderprognoserna visade sig delvis ha fel, och damerna fick 18 hål utan regn, ett par glimtar sol men en hel del vind. Ett stort tack till alla härliga damer som deltog och till tävlingens sponsorer. Utan er – ingen tävling! Vann Hills Ladies Invitation gjorde Charlotte Bus/Birgitta Olsson på säkra 43 p. Läs mer

Pekpinnar i all välmening

Publicerat 27 juni 2017
Det har börjat svajja lite på vissa håll när det gäller vår egen förmåga att ta hand om golfbanan… det kan inte nog betonas hur viktigt det är att laga nedslagsmärken och lägga tillbaka din uppslagna torva. Och ser du någon som inte sköter sig, säg gärna till i all välmening! Är vi många ”poliser” som hjälps åt, så kanske syndarna bättrar sig. Läs mer

Öppettider på Hills i midsommar

Publicerat 22 juni 2017
Receptionens öppettider
Torsdag 22 juni 08.00-17.00
Midsommarafton 07.00-13.00
Midsommardagen 09.00-15.00
Söndag 25 juni 07.00-17.00
Omklädningsrum/gym tillgängliga med accessnyckel varje dag 05.00-23.00 Läs mer

Nu är det klart; Nordea Masters spelas på Hills nästa år!

Uppdaterat 30 juni 2017
Är du medlem eller partner till Hills och har frågor? Hör av dig till oss på info@hillsgolfclub.se. Vi har satt samman ett frågor och svar dokument som du hittar via denna länk, där vi kontinuerligt fyller på med information om eventet. 

Det har under lång tid spekulerats kring spelplatsen för Nordea Masters 2018. Nu är det klart att Göteborg och Hills drar det längsta strået kring Europatourtävlingen i för herrar, som nästa år spelas 16-19 augusti. Läs mer

Padellektioner med Antonette Andersson nu på Hills

Publicerat 13 juni 2017
Är du intresserad av att lära dig grunderna i padeltennis eller vill du höja nivån ännu ett snäpp? På Hills samarbetar vi med Antonette Andersson som är en duktig tränare och en av Sveriges bästa kvinnliga padeltennisspelare. Antonette erbjuder både gruppträning och privatlektioner, och kontaktas lättast via email antonette_a@hotmail.com eller mobil 0730-700861. Läs mer

Barngolfen drar igång med shotgun 09.30

Publicerat 9 juni 2017
På måndag 12/6 är det välgörenhetsgolf för hela slanten på Hills. Redan 09.30 drar evenemanget igång med en shotgun där en härlig blandning av kändisar, golfproffs och företag deltar. Tävlingen går att följa på plats både ute på banan, och via storbildskärmarna runt klubbhuset. Välkommen! Vill du läsa mer om Barngolfen, vilka som deltar, hur du gör för att bidra till deras verksamhet etc, kika in på hemsidan via denna länk.

Inbjudan till Hills Women´s Trophy 2 september

Publicerat 1 juni 2017
Datum: Lördag 2 september på Hills. 18 hål slaggolf, en klass. Alla tävlare får, oberoende av spelhandicap, spela maximalt fem slag över par på varje hål oavsett hålets index. Har tävlaren inte hålat ut efter hålets par +4 slag bör bollen plockas upp och scoren noteras till par +5 slag. Läs mer via länken.

 

 

Sommarläger på Hills 19-22 juni

Publicerat 1 juni 2017
Sommarläger på Hills för dig som är junior!
Under midsommarveckan 19-22/6 är det dags för Hills uppskattade sommarläger. Fyra dagar med tävling, träning och spel, 9.00-16.00 varje dag. Lägret vänder sig för gruppen 8-21 år, indelning i två grupper kommer göras efter handikapp. Läs mer via länken. 

Missa inte anmäla dig till Hills Ladies Invitation 29 juni

Publicerat 24 maj 2017
En ny golftävling med fina priser, mat och överraskningar – för dig och din väninna. Spelas den 29 juni, på Hills. Hills Ladies Invitation är golftävlingen där det oväntade blir att vänta. Du som är medlem på Hills är välkommen att bjuda in din bästa väninna, eller någon du tycker saknas i vårt goa´ medlemsgäng, till denna heldag på Hills där golftävlingen står i fokus. Dessutom ingår gym, padel, frukost, after golf, bubbel och en trerätters ”lyxig” lunch i upplägget! Läs mer om tävlingen här!

Inbjudan till NTKs Sommargolf 10 juni

Publicerat 24 maj 2017
Den 10 juni spelar vi, för tredje året i rad, NTKs Sommargolf. Den mycket uppskattade medlemstävlingen spelas över 18 hål greensome, därefter väntar gemensam lunch och sedvanlig prisutdelning. Mer information om tävlingen hittar du via denna länk.

Fira Mors Dag på Hills Restaurang!

Publicerat 23 maj 2017
På Mors Dag dukar vi upp en fräsch buffé med inspiration från havet och som passar för hela familjen. En specialkomponerad måltid där du hittar både något kallt, varmt och sött. 195:-/person, 75:- för barn upp t o m 12 år. Serveras mellan 11.00-16.00. Boka gärna bord i förväg via vår bokningsportal. Välkomna!

12:ans green öppnar första veckan i juni

Publicerat 19 maj 2017
Greenytan på hål 12 fortsätter att utvecklas bra och målsättningen att öppna den för spel igen om ca två veckor, dvs i början av juni. 

Under de kommande veckorna gör vi ytan spelklar. Det handlar om att skapa förutsättningar för att kunna bibehålla en bra puttyta året ut. Om den positiva utvecklingen fortsätter öppnar vi greenen för säsongen den första veckan i juni, kommenterar Markus Lilleberg, Course Manager Hills.