Uppdaterat 13 mars 2017
Den perfekta uppladdningen inför säsongstart 2017 skedde 4-11 mars på Mar Menor i Murcia, Spanien. På vårens medlemsresa befann sig vår tränare Daniel Grestam med ett golfhungrigt gäng från Hills. Deltog gjorde Peter Wallén, Carina Johansson, Johan Mattson, Peter Sundberg, Camilla Ronneback, Patrik Johansson, Ingela Levinsson, Oscar Levinsson, Lennart Oliv, Barbro Oliv, Pelle Bäcklund och Gittan Bäcklund.

Johan Mattsson gjorde under veckan sin livs runda igår på LAS Corlinas med hela 45 poäng. Så här säger Johan om medlemsresan:

Fantastisk resan med roliga träningar och spel varje dag. Perfekt för mig som aldrig tränat förut, jag har verkligen tagit till mig detta och det har ju gett ett lysande resultat. God mat, trevligt sällskap och bra boende, ett vinnande koncept.