Uppdaterat 30 oktober 2017
Vårens Hillsresa till Thailand, 5 – 13 mars 2018, ger oss den bästa blandningen av fantastisk golf, golfträning, poolhäng, storstadsbesök, underbara middagar och högklassiga boenden.

Vi startar resan på vår systerklubb Black Mountain med en gemensam välkomstmiddag och fyra kommande nätter med boende i anläggningens poolvillor. Vi spelar Black Mountains fantastiska mästerskapsbana, inklusive den nybyggda spännande niohålaren, samt en runda på Banyan GC.

Efter härliga dagar på BM lämnar vi för en helt annan del av resan, nämligen med boende på superfina Shangri-la Hotel mitt i centrala Bangkok. Även här tar vi del av en gemensam välkomstmiddag i hotellets närhet, för att senare under Bangkokvistelsen lotsas till det bästa som Bangkoks restaurang- och krogvärld har att erbjuda. Under de efterföljande tre heldagarna i Bangkok spelar vi två av stadens absolut bästa banor, dessutom får vi chansen att se Bangkoks shoppingutbud och stim under den golflediga dagen.

Förutom alla upplevelser på och runt banan kommer det för de som vill, erbjudas golfträning under fem av dagarna. Daniel Grestam håller i träningspassen som lägger fokus på puttning, närspel samt fullslag så som järn- och driverspelet.

Vi har plats för max 20 personer.

Flyget bokas på egen hand. Den gemensamma resan startar på Black Mountain måndag den 5 mars i samband med välkomstmiddagen kl. 18.00.

För anmälan eller mer information kontakta Daniel på
031-727 1508 eller daniel@hillsgolfclub.se.

I RESAN INGÅR

• Fyra nätter i Black Mountains poolvillor
  • Fyra frukostar i klubbhuset på Black Mountain
  • Middag vid ankomstdagen