På Hills Golf & Sports Club erbjuder vi årsmedlemskap, utan insats men med garanterad spelupplevelse! Just nu har vi plats för fler medlemmar som vill ansluta sig till ett ”skönt gäng”. Som klubb har vi Sveriges lägsta medelålder bland medlemmarna, och en mycket aktiv juniorverksamhet.

Så här gör du för att bli medlem!

• Bli medlem redan idag genom att registrera dig via vår hemsida. Du väljer nedan enkelt vilken medlemskapform du är intresserad av och fyller i dina uppgifter. Betalning sker då genom Klarna Checkout.
  • Alternativt laddar du ner en anmälningsblankett, skriver under och skickar in till oss via info@hillsgolfclub.se eller adress Hills väg 2, 431 51 Mölndal. Blankett hittar du här. Välkommen!

FULLVÄRDIGT MEDLEMSKAP

• Obegränsat med golf under säsong*
• Fri tillgång till alla övningsområden
• Hyra av golfbil: 150:-/bil (gäller även för medlemsgäst)
• Gästgreenfee 18 hål, spel med medlem: 650:-
• 2000 bollar på rangen/år
• Fri tillgång till Hills gym**
• Fri padel (gäller 1 tim/dag för fyra personer)
• Rabatterad greenfee på klubbar vi samarbetar med
Pris: från 1150:-/år (junior 0-7) till 14400:-/år (senior 28+)

CLUBMEDLEMSKAP

• Åtta 18-hålsrundor
• 500 rangebollar
• Fri tillgång till alla övningsområden
• 20% rabatt på gällande greenfee efter de åtta fria rundorna
• 20% rabatt på gällande greenfee för medlemsgäster
• Hyra av golfbil: 150:-/bil (gäller även medlemsgäst)
• Fri tillgång till Hills gym**
• Padel (gäller 1 tim/dag för fyra personer)
• Rabatterad greenfee på klubbar vi samarbetar med
Pris: från 575:-/år (junior 0-7) till 7200:-/år (senior 28+)

SOCIAL MEMBER

• Fri tillgång till Hills Sports Club och vårt gym**
• Fri padel (gäller 1 tim/dag för fyra personer)
• Rabatt i Hills Restaurang
• Ett golf-ID (spel ingår ej)
• 100:- i rabatt på ordinarie greenfee
Pris: 4200:-/år

Priser

Medlemskapsformerna Fullvärdig och Light är åldersindelade och har olika prissättning. Vår kompletta prislista inkl medlemsvillkor hittar du här: Medlemsblankett 2017
Är ni en familj där två föräldrar är fullvärdiga medlemmar, ingår barnens medlemskap utan kostnad (juniorer under 21 år). Gäller familjer där alla är skrivna på samma adress. Kontakta Hills reception 031-727 15 00, info@hillsgolfclub.se om detta är aktuellt för er.

Betalningsalternativ

Du kan betala via vår hemsida redan idag (Klarna Checkout), via Hills faktura eller dela upp betalningen genom Hills 12-månaders autogiro. Här kan du läsa mer om betalningsalternativen.

Kontakt

Har du frågor, ring oss gärna på 031-727 1500 eller mail till info@hillsgolfclub.se så berättar vi mer.

Välkommen till Hills Golf & Sports Club!

*Under säsong avser all tid då banan är öppen för spel. Vi strävar efter att hålla banan öppen året om, men stänger då vädret så kräver (t ex vintertid).
**För våra Fullvärdiga Medlemmar, Clubmedlemmar och Social Members ingår gymavgiften (3 600:-/år). För att aktivera tillgången erlägger du en engångsavgift (1000:-) för din accessnyckel.