Uppdaterat 12 april 2017

Förmåner på Hills för våra fullvärdiga medlemmar under 2017

Hyra av golfbil, 18 hål
Medlem och gäst till medlem:150:-/bil.
10-kort: 1 500:-
Årskort: 4 500:-

Reducerad greenfee för gäst till medlem
Pris för greenfee är 650:- för 18 hål. Gäller då du och din gäst spelar vid samma tillfälle.

Familjemedlemskap
Är ni en hel familj som vill bli medlemmar? Är båda föräldrarna fullvärdiga medlemmar, ingår barnens medlemskap utan kostnad (juniorer under 21 år). Gäller familjer där alla är skrivna på samma adress.

Förmånskort i Hills Restaurang
Hills medlemskort ger dig rabatt i restaurang och Halfway House. Alla medlemmar har 15% i rabatt på all mat under hela säsongen (ej dryck, glass eller godis) då kortet används vid betalning. Medlemskortet laddas genom en förinbetalning i restaurangen, minimibeloppet att ladda är 2000:-. Rabatten gäller även då du betalar för dina gäster med kortet. Välkommen att hämta ut och ladda korten mellan 08.00-11.00 och 14.00-19.00 varje dag i restaurangen.

Driving range
Som fullvärdig medlem ingår 2000 bollar/år i ditt medlemskap. Du kan köpa extra bollkort med 300 bollar för 225 kr, 750 bollar för 550 kr, alternativt 1500 bollar för 1000 kr.

Närspelsområdet
Träningsmöjligheterna som finns tillgängliga på närspelsområdet ovanför parkeringen är till för våra medlemmar och företagsmedlemmar. Kom ihåg att alltid laga dina nedslagsmärken, använd sandflaska vid behov.

Fri padel tennis
Gäller 1 timme per dag, för max fyra personer. Bokas via MATCHi.

Fri tillgång till Hills gym
Medlemskap och fri tillgång till vårt välutrustade gym ingår i ditt medlemskap. För att aktivera tillgången betalar du en engångsavgift på 1 000 kronor.

Övriga förmåner för våra fullvärdiga medlemmar

Gratis spel på Torrekulla GK
Alla Hillsmedlemmar har som medlemsförmån en fast speltid måndag – söndag kl. 11.00. Spel sker på denna tid utan kostnad för greenfee. Tiderna bokas direkt med Torrekulla via telefon 031-795223.

Elite Hotels
Elite erbjuder Hills medlemmar, med gäster, 15 % rabatt på boende. Erbjudandet gäller alla Elite Hotels i Sverige. Bokning av logi görs via deras centralbokning tel 0771-788 789, centralreservation@elite.se eller via www.elite.se. Bokar du via deras webbsida, får du ett extra prisavdrag om 50:-. Uppge koden 4411114.

Elite ger också Hills medlemmar 15% i prisavdrag på mat i Elite Plaza Hotels restaurang Swea Hof, samt Elite Park Hotels restaurang Park Café, båda i Göteborg. Gäller efter kl 18:00 i sällskap upp till åtta personer (denna rabatt gäller ej julbord, ej dryck). Uppge att du är medlem på Hills vid bordsbokning (som sker direkt med respektive restaurang).

VIC Textiltvätt
Hills medlemmar har 20% rabatt när man lämnar in tvätt i någon av deras tre butiker. Rabattan gäller på all typ av tvätt; kemtvätt, mattor, skjortor, dukar osv. En förutsättning för att du ska kunna nyttja rabatten är att Hills Restaurangs medlemskort visas upp. Rabatten gäller i butikerna i Kållered, Mölndal och Kungsbacka. För adresser och öppettider,
besök deras hemsida.

World of Golf
20% i rabatt på bollar.

Black Mountain, Hua Hin
Hills Golf & Sports Clubs medlemmar får spela på systerbanan Black Mountain i Thailand till reducerad greenfee. Vänligen kontakta receptionen 031-727 15 00 för mer information.

Nordea
Exklusivt ränteerbjudande för dig som är medlem i Hills och väljer att bli Premiumkund i Nordea; 1,24% (3 mån rörlig boränta). Kontakta Nordea så berättar de mer! Nordea Sisjön, telefon: 010-1566065, e-post: goteborg.3124@nordea.se.