Uppdaterat 22 november 2017
Medlemsjulfesten du inte får missa! Nu bjuder vi på Hills in alla medlemmar och partners på julens kanske roligaste fest, 7 december på Hills. Det blir restaurangens klassiska julbord, fest och underhållning hela kvällen lång. Kostnad: 525:-/person. I priset ingår glögg, julbord, kaffe och underhållning. Dryck under middagen till självkostnadspris.

Vill du ta med dig en gäst går detta självklart bra. Anmälan är bindande och görs senast 1 december via mail till info@hillsgolfclub.se eller via hemsidan och denna länk. Vänta inte för länge med din anmälan då vi har begränsat med platser. Efter middagen drar underhållaren och musikern Pontus Borg igång på så taket lyfter. Varmt välkomna önskar alla vi på Hills!