Uppdaterat 29 november 2017
Tom på idéer inför jul? Här kommer tips från oss på Hills Golf & Sports Club. Vi hoppas något av detta ska locka och bli en uppskattad julklapp till någon du håller kär. God Jul & Gott Nytt År önskar vi på Hills!

JULKLAPPSTIPS 1 – Ett dussin Titleist NXT Tour / NXT Tour S

Ett dussin golfbollar för 299:- (normalpris 399:-) Titleist NXT Tour eller Titleist NXT Tour S (den senare med vit eller gul boll). Kontakta receptionen via info@hillsgolfclub.se eller ring oss på 031-727 1500 senast 18 december.

JULKLAPPSTIPS 2 – Hills träningströja

Vi säljer våra populära träningströjor för endast 50:- styck. Finns i både herr- och damstorlekar och i färgerna svart, mörkblå, turkos, ljusgrå, grön, orangeröd och vit. Priset gäller så länge lagret räcker. Maila oss på info@hillsgolfclub.se, ring 031-7271500 eller kom förbi oss i receptionen!

JULKLAPPSTIPS 3 – 10-kort i Hills Restaurang

Vad sägs om att ge bort ett 10-kort på lunch i Hills Restaurang? Du köper 10 luncher och betalar för 9 (en dagens kostar normalt 130:-), dvs 1170:-. Är du medlem på Hills har du dessutom 15% rabatt på priset och betalar endast 994:50, detta under förutsättning att betalningen görs med restaurangens medlemskort. Kontakta restaurangen direkt vid intresse, maila restaurang@hillsgolfclub.se senast 18 december.

JULKLAPPSTIPS 4 – Hills pikétröja DAM

Vår populära Hillspiké för dam säljs nu i färgerna vit, lila, turkos och svart för endast 50:-/styck. Finns i storlekarna S, M, L och XL. Gott om storlekar i samtliga färger utom svart. 100% polyester. Kontakta receptionen vid intresse, info@hillsgolfclub.se. Priset gäller så länge lagret räcker.

JULKLAPPSTIPS 5 – Hillsmössan

Från shopen på Hills vill vi tipsa om vår omåttligt populära ”Hillsmössa” som värmer som få andra mössor gör. Mössan är av bomull och spandex, insidan är sydd med fleece. Svart med Hills logotyp, 179:-. Kontakta receptionen senast 18 december via 031-7271500 eller info@hillsgolfclub.se.

JULKLAPPSTIPS 6 – Medlemskap på Hills

Den ultimata julklappen till en golfentusiast; ett årsmedlemskap på Hills Golf & Sports Club. Pris: 7900:- till 14.880:- för senior 28+. Kan betalas årsvis eller månadsvis med autogiro.

JULKLAPPSTIPS 7 – Privatlektion med tränare

Dags att hjälpa din vän som har en ”obotlig” slice? Eller kanske det är bättre att frugan/mannen får höra av en ”riktig” golftränare hur bollen ska slås? Vi tipsar därför gärna om nyttan med en privatlektion hos någon av våra två vassa PGA Pros, Daniel Grestam och Sara Djos. De erbjuder en 50 minuters analyslektion med trackman och videofilmning för 850:-, alternativt ett lektionspaket med 1 x 50 min samt 4 x 25 min för 2300:-. Presentkort fixar du enklast genom att kontakta receptionen info@hillsgolfclub.se.

JULKLAPPSTIPS 8 – Greenfeecheck på valfritt belopp

Ge bort en golfupplevelse utöver det vanliga till någon du tycker om. Du väljer själv vilket belopp greenfeechecken ska vara på och behöver du råd om vilken summa som blir en bra grundplåt inför nästa år, hjälper receptionsteamet gärna till. Maila info@hillsgolfclub.se eller kom förbi oss på Hills.

JULKLAPPSTIPS 9 – En golfresa med Hills medlemmar till Thailand

Hills medlemsresa den 5–13:e mars 2018 går i golfens tecken till solsäkra Thailand och ger den bästa blandningen av fantastisk golf, golfträning, poolhäng, storstadsbesök, underbara middagar och högklassiga boenden. Här kan du läsa mer om resan. Är detta något du vill ge bort, kontakta vår PGA Pro Daniel Grestam direkt, daniel.grestam@hillsgolfclub.se.