Hills GK Förening

Uppdaterat 3 april 2017
Hills Golf & Sports Club drivs som ett aktiebolag och kan därför, enligt gällande stadgar, inte bedriva egen förenings- eller tävlingsverksamhet. Därför finns även Hills GK Förening, vilket möjliggör för dig som är medlem på Hills att kunna tävla enligt Riksidrottens stadgar i t ex SM, RM, DM eller i seriespel. Hills GK Förening är ansluten till Svenska Golfförbundet och Riksidrottsförbundet. Föreningen sköter också utvecklingen av vår idrottsliga verksamhet, och vi har sett fina framgångar skördas genom åren på både junior- och elitnivå.

Hills GK har ett antal kommittéer med fokus på olika frågor för att utveckla klubben. Hur framgångsrikt detta blir bygger på frivilliga krafter och ett engagemang. Du som vill engagera dig i damkommittén, juniorkommittén, trivselkommittén eller bankommittén är välkommen att bli medlem i föreningen, och vara med och bidra till att Hills sportsliga verksamhet och föreningskultur når nya nivåer.

Medlemsavgiften är 400 kronor för seniorer och 200 kronor för juniorer per år.
Avgiften betalas in separat på bankgiro 817-8584 och märks med Golf-ID.