Uppdaterat 17 juni 2015
Carin Koch är född 1971 och uppvuxen i Kungälv. Hon hade en framgångsrik amatörkarriär innan hon blev proffs vid 21 års ålder. I dag spelar hon på LPGA-touren och är ett av svensk damgolfs stora namn. Hon har bland annat två vinster på LPGA-touren och en på Europatouren. Tillsammans med Sophie Gustafson vann hon TSN Ladies World Cup Golf år 2000. Hon har också representerat Europa i Solheim Cup inte mindre än fyra gånger och vunnit två. 2015 är hon utsedd att vara kapten för Europas lag, något som är ett av de finaste erkännanden du kan få inom sporten.

Hon sysslade med massor av olika sporter som barn men började med golf i nioårsåldern – motvilligt till en början: hennes pappa fick muta henne med glass och choklad.

Hills är inte bara en golfklubb, utan en komplett anläggning som har något för alla i familjen!

Carin Koch är tillsammans med Thomas Bjørn invald hedersmedlem i Hills Golf & Sports Club sedan 2014 med motiveringen:

”Carin Koch och Thomas Bjørn har blivit utsedda till hedersmedlemmar i Hills Golf & Sports Club. De har båda haft stora idrottsliga framgångar i sina golfkarriärer och har valts till ledare i Solheim Cup respektive Ryder Cup. De är goda föredömen både på och utanför banan, bland annat genom sitt engagemang i barn och Barngolfen, en välgörenhetstävling till förmån för Drottning Silvias barnsjukhus som har utvecklats och vuxit på Hills. Vi på Hills tycker att Carin och Thomas i såväl sina karriärer som i sina satsningar på ungdomar har visat prov på stor målinriktning, beslutsamhet och ledarskap – och inte minst stort hjärta. Det kombinerat med ödmjukhet och respekt gör dem till goda representanter för Hills. De utnämns därför till hedersmedlemmar nummer 2 och 3, efter H.K.H. Prinsessan Birgitta som blev den första.”