Johan Edfors, född 1975, började spela golf som sjuåring och har spelat professionellt sedan 1997. Han är född i Varberg, bor i Onsala men tillbringar också mycket tid i Thailand. Han spelar på Europatouren och är känd som en av de spelare som slår längst i hela världen. Han är också känd för sitt hårda arbete, totalt engagerad i sporten och dess utveckling.

Det engagemanget märks också i hans arbete på Hills. Johan är en av klubbens främsta profiler och också delägare och har ansvarat för redesignen av banan, något han har stor erfarenhet av från Hills systerklubb Black Mountain i Thailand.

Hills har också Johan att tacka för vår satsning på padeltennis eftersom han är sportens stora förespråkare i Sverige och på egen hand ansvarig för att den fått fäste i Sverige.

Det är en särskild wow-känsla kring Hills. Och det beror inte bara på den fantastiska banan, utan också på vyerna, naturen och atmosfären. Hills har sedan starten haft en otrolig potential, och att den är så påkostad in i minsta detalj och genomtänkt i allt gör att den är av yppersta kvalitet. Nu ger vi alla det lilla extra för att göra den till den perfekta banan.