Uppdaterat 17 juni 2015
Thomas Bjørn är född 1971, är Danmarks bästa golfare genom tiderna och har länge tillhört golfens absoluta toppskick. I dag är han rankad topp 100:a i världen och spelar på Europatouren. Han var bland annat med i Europas vinnande lag i Ryder Cup både 1997, 2002 och 2014. I dag bor han i Göteborg tillbringar mycket tid av sin lediga tid på Hills. Thomas har ett stort engagemang i klubbens verksamhet.

För mig är Hills en fantastisk golfbana med träningsområden där jag kan finslipa och utveckla mitt spel. Hills har lyckats skapa en känsla som får både mig och mina barn att stortrivas.

Thomas Bjørn blev i mars 2014, tillsammans med Carin Koch, utsedd till hedersmedlem i Hills Golf & Sports Club.

Motiveringen var:
”De har båda haft stora idrottsliga framgångar i sina golfkarriärer och har valts till ledare i Solheim Cup respektive Ryder Cup. De är goda föredömen både på och utanför banan, bland annat genom sitt engagemang i barn och Barngolfen, en välgörenhetstävling till förmån för Drottning Silvias barnsjukhus som har utvecklats och vuxit på Hills. Vi på Hills tycker att Carin och Thomas i såväl sina karriärer som i sina satsningar på ungdomar har visat prov på stor målinriktning, beslutsamhet och ledarskap – och inte minst stort hjärta. Det kombinerat med ödmjukhet och respekt gör dem till goda representanter för Hills. De utnämns därför till hedersmedlemmar nummer 2 och 3, efter H.K.H. Prinsessan Birgitta som blev den första.”