Uppdaterat 4 september 2016

Hills Women´s Golf Trophy har korat sin första vinnare; Anette Söderström från Lerjedalens Golfklubb! En imponerande 68:a och resultatet -3 gav en trygg seger med hela fem slag före Madeleine Wibréus +2 och Annica Grimberg-Lignell +3.

Resultatlista:
1 Anette Söderström Lerjedalens GK -3
2 Madeleine Wibréus, Hills Golf&SportsClub +2
3 Annica Grimberg-Lignell, Fjällbacka Golfklubb +3
4 Linda Behmer-Noreen, Hills Golf&SportsClub +5
5 Filippa Hallqvist Hills Golf&SportsClub +5
6 Marie-Christine Zandian Hills Golf&SportsClub +5
7 Katarina Sjödell Hills Golf&SportsClub +5
8 Gitten Gustavsson Albatross Golfklubb +5
9 Malin Lundborg Albatross Golfklubb +5
10 Jenny Andersson Partille Golfklubb +6

Förutom pris till de som placerade sig 1-10:a, delades också priser ut för närmast hål (hål 5, 10, 13), bulls eye (hål 9), närmast snöret (hål 17) och längsta drive (hål 18).

Ett stort tack till alla tjejer som deltog och som hjälpte oss göra tävlingen till en sådan succé. Stort tack till arrangörsgänget i Hills Damsektion, till restaurangteamet som lagade så fantastiskt god mat, till Carin Koch och Sara Djos som deltog under kvällens festligheter och till alla våra underbara sponsorer. Vi hoppas se er alla nästa år igen!

TÄVLINGEN

PRISUTDELNING