Uppdaterat 25 september 2016

25 september: Kategori-KM korade en rad nya klubbmästare

Efter 36 hål har Hills fått en rad nya klubbmästare. Tävlingen pågick i dagarna två i perfekt golfväder med en bana i bra trim.
Nya mästare är:
D30 Ewa Sjölin
H18 Noah Gronowitz
H30 Jonas Larsson
H40 Mikael Nilsson
H50 Stefan Koch
H60 Kjell Börjesson
H70 Bengt Isaksson

Här hittar du resultaten för samtliga deltagare. Stort tack också till Camilla Ronneback som var tävlingsledare.
Inbjudan i PDF-format:
Kategori-KM inbjudan

KM H/D

9 augusti: Sara Djos och Linus Gillgren årets Klubbmästare!

Mästerskapet spelades över två rundor slagtävling, 18 hål lördag, 18 hål söndag. Sara Djos spelade stabilt och försvarade galant titeln från förra året.

På herrsidan tog Linus Gillgren kommandot direkt under sista varvet med en eagle på hål 1 och birdie på hål 3 och 4. Linus fortsatte spela fantastisk golf och kom till slut in på 66 slag. Segern slutade med en vinstmarginal på sex slag före Stefan Nilsson.

Banan var i bländande kondition med många utmanade flagg placeringar som sig bör på ett klubbmästerskap.

Även ett tack till restaurangen som avslutade helgen med en härlig buffé och en nervkittlande OS golf avslutning! Vi minns också den goda Pulled Beef-burgaren som serverades i halfway house.

Tack också till starter Tony Lundqvist och Arne Hedström som agerade tävlingsledare hela helgen.

Här hittar du resultat från tävlingen.
Inbjudan till KM i PDF-format: 2016 07 Stora KM inbjudan