Uppdaterat 23 september 2016
Hills populära klubbtävling ”Medlemsgolfen” spelas på onsdagar mellan den 20 april och 14 september. Tävlingsinformation hittar du här.

Vinnare av årets Medlemsgolfen blev Magnus Härsjö, god tvåa Sean O´Connor. Till finalspelet tog sig:
Från A-Final:
Fredrik Hellman, Leif Lenbäck, Magnus Härsjö, Jonas Larsson, Kjell Börjesson, Jan Sammels, Sean O’Connor, Christian Svärdsström, Andreas West, Robin Stein.
Från B-Final:
Niclas Hallqvist & Fredrik Hagström

Här följer en rapport från finalspelet, författad av Jan Sammels, tillika också mannen bakom all resultatsammanställning som gjorts vecka ut, och vecka in;

Lite om tävlingen;
Dagen började med ett strålande väder där vi emottogs av en fantastisk frukost o info om tävlingen.
Loosersfinalen hade samlat ett 15- tal spelare som skulle göra upp om 2 platser i shootouten. Niklas Hallqvist sköt 22 p tätt följd av Fidde emedan en besviken Jörgen ”22” Pettersson hamnade på den försmädlige 3 platsen.
Matcherna för de 20 finalisterna var mkt jämna  o spännande där särspel fick skilja några åt. Fler juniorer fick se vad rutin kan göra på en golfbana och får träna än mer till n år.
Shootouten samlade således 12 spelare o en gäng publikum. Tävlingsledare var vår allas Mr C som tog hjälp av den utslagne Målarmästaren Gunnar J o nämnde Jörgen P.
Hallqvist slog ut först, bollen kom aldrig av Tee o så var den dagen förstörd. Lär bli dyrt med damtee öl, men han äger väl ett bryggeri. Pappa Lenbäck o Hellman som spelat stabilt över året i B- klassen såg nervösa ut i stundens allvar och vips så var dagen över. Förra årets mästare J Sammels tänker nog än vilken klubba hans slog på hål 11. 42 man o en kvinna Carina J letade efter bollen, men den är inte funnen än.
Jonas Larsson tvingade fram en drive på 12;an o var den enda som tog detta beslut eller var det hans caddie.
Åldermannen för dagen Kjell Börjesson med fru som caddie fick problem på hål 13, men efter ett fint andra slag så trodde alla att han var vidare, men putten svek än en gång, ajajaj.
C Svärdström för dagen med ett stort leende o många glada tillrop hamnade i trubbel på det svåra 14;e o lär stå o träna chipar än.
Särspel på hål 15 för West, Robin Stein o Mange Målare där den alltid trevlige West fick ge sig.
Att sedan Robin S får lämna in på kommande hål fast han satt pinnarna var väl dagens överraskning, pinnarna lär sitta enklare nästa år.
Fidde Hagström som krånglat sig vidare från Looserfinalen kom i problem på 17:e med sin inbyggda draw o droppade hej vilt, men kom aldrig till green.
En finalen där Mange M hade slag på Sean. Båda killarna bra från Tee, Mange valde ett avstånd emedan Sean var tvungen att chansa, bollen låg lite nedför vid bunkern o slaget landande långt höger, nästan på fel green. Magne visade då inga nerver o säkrade paret o stod som en värdig vinnare.