Uppdaterat 12 juli 2016

***STÄLLDES IN PGA FÖR FÅ ANMÄLDA***

Välkommen att delta i Hills klubbmästerskap i puttning och i närspel! Spelas som två separata klubbmästerskap på Hills.

Putt-KM spelas lördag 2/7 på en tävlingsslinga som sätts samman på en av våra övningsgreener. Närspels-KM spelas söndag 3/7 och avgörs på en slinga på närspelsområdet. Liksom i fjol satsar vi på att köra separat klasser för damer, herrar och juniorer för både Putt-KM och Närspels-KM.

Spelform
I både i Putt-KM och Närspels-KM kommer de tre första placeringarna att avgöras i matchspel. Kvalificering och seedning av matchspelet kommer att ske baserat på en inledande slagtävling. Antalet spelare som går vidare från slag tävlingen beror på antalet startande. Maximalt antal startande är 54 per tävling. Vid överanmälan kommer 35 platser att tilldelas spelarna med lägst hcp. Resterande platser fördelas efter anmälningsordning så anmäl dig snarast.

Anmälan
Anmäl dig senast torsdag den 30 juni 12.00 till info@hillsgolfclub.se eller ring oss på 031-727 1500. Starttider presenteras efter att anmälningstiden gått ut. Glöm inte ange vilket av klubbmästerskapen du avser delta i, eller om du är med i båda.

Anmälningsavgift
50 kronor (används till prisbordet).