Uppdaterat 15 augusti 2017
Lördag den 26 augusti har du och ditt 4-mannalag möjlighet att spela som proffsen gör under Nordea Masters 2018! Bara tanken på pirret i magen när du kliver upp på Tee 65, ska slå ditt bästa slag för laget, sikta in dig på de tuffaste flagplaceringarna och putta på såphala greener…vågar du?

Hills Crew är tokladdade för att skapa en dag som kräver lagets yttersta på banan. Att spela Back Tee 65 för herrar och 54 för damer kommer att kräva sitt så sätt ihop ditt bästa lag och ladda redan nu. Det blir en lång, utmanande men sjukt kul dag och ett golfminne för livet! Matkrävande behöver inte oroa sig, det kommer finnas föda i olika former för att orka ’ända in i kaklet’. Efter rundan väntar en skön, avslappnad After Golf med tävlingar, middag och prisutdelning, allt i direkt anslutning och iförda dagens golfoutfit. För de som vill ta sig vidare in till Gbg:s nattliv så sker dusch och ombyte efter middagen. Gemensam transport kommer att arrangeras liksom entré till kvällens ställe…

Program
08:00 Registrering, frukost, uppvärmning
08:45 Genomgång av banan, spelregler
09:30 Shotgun
ca: 16:30 After Golf, middag och prisutdelning
ca: 23:00 Transport till Gbg

Tävlingar på banan
Längsta drive, rakast drive, närmast hål mm. Golfbil får användas, ingår i priset och rekommenderas.

Spelform
4-mannalag, Texas Scramble, 4 utslag per person och 2 valfria. Laget utser en kapten som också ansvarar för score via Gamebook (ladda mobilen, skaffa log in och vid behov en enklare grundkurs i systemet) OBS! Laget måste innehålla minst 1 medlem från Hills.

Pris
Hillsmedlem: 1350 kr
Övriga: 1950 kr

Anmälan är nu öppen via Min Golf.

Pst…Intresserad av företagslag, partnerskap och sponsring ? Maila info@benevent.se