Publicerat 27 april 2017
En ny golftävling med fina priser, mat och överraskningar
– för dig och din väninna. Spelas den 29 juni, på Hills.

Hills Ladies Invitation är golftävlingen där det oväntade blir att vänta. Du som är medlem på Hills är välkommen att bjuda in din bästa väninna, eller någon du tycker saknas i vårt goa´ medlemsgäng, till denna heldag på Hills där golftävlingen står i fokus. Dessutom ingår gym, padel, frukost, after golf, bubbel och en trerätters ”lyxig” lunch i upplägget!

Golftävlingen spelas som en poängbogey fyrboll/bästboll över 18 hål. Tillsammans möter ni utmaningar på varje hål som uppmuntrar kreativt tänkande, utan att uppgiften på något sätt är omöjlig. Vi kommer dela ut många fina priser för topplaceringar, lotta ut scorekortspriser och ha traditionella håltävlingar. Det blir även andra överraskningar under dagen, ingen kommer att gå hem tomhänt!

Anmälningsavgift
Kostnaden är 425:-/person, samma pris för medlem såväl som icke medlem. I denna summa ingår frukost, del i golfbil, greenfee för icke medlemmar, after golf med bubbel samt en trerätters specialkomponerad lunch. Även tillgång till Hills gym och padelbanor ingår i upplägget för den som önskar.

Anmälan
Anmäl dig och din väninna via Min Golf. Sista anmälningsdag 25 juni, begränsat antal spelare.

Varmt välkomna till en av sommarens roligaste golftävlingar!