Publicerat 15 september 2017
Välkommen att delta i Hills klubbtävling Hummergolfen! Spelas 7 oktober som en Texas scramble, med tvåmannalag där minst sju utslag per spelare måste räknas. Registrering från 09.00 med kaffe och fralla och sedan startar vi vår shotgun 18 hål klockan 10.30. Herrar spelar från tee 54, damer från 44. Efter rundan samlas vi för prisutdelning och en tallrik hummersoppa. Priserna i tävlingen är självklart levande humrar!

Anmälan
Anmäl dig senast torsdag den 5 oktober 12.00, till info@hillsgolfclub.se eller via Min Golf. Minst en i varje lag ska vara medlem i Hills Golf & Sports Club. Tävlingen spelas på vintergreener.

Anmälningsavgift
450:-/person startavgift inkl kaffe, fralla och hummersoppa. Greenfee för medföljande gäst 350:-.