Uppdaterat 18 september 2017
INBJUDAN till finalspel lördag 30 september hittar du här

Medlemsgolfen tuffar på och är nu nära slutet. Här hittar du ställningen i A- respektive B-klass efter spel v.36.

Medlemsgolf A-Klass v36
Medlemsgolf B-Klass v36

Spelas onsdagar 19 april till 20 september
Finalspel lördag 30 september
Klasser A klass + till hcp 9,9, B klass hcp 10-36. Du spelar i samma klass hela tävlingen.
Poäng Du erhåller 3 poäng för varje 18 håls rond, 1 poäng för 9 hål. De 10 främsta i varje klass per omgång får placeringspoäng 10-1. Vid följande tillfällen erhålls dubbla poäng 26 april, 31 maj, 28 juni, 30 augusti och 20 september.
VSOP Valfri starttid och partner. Du kan även boka in dig mellan kl 14.00-15.00 där vi lottar bollarna.
Kostnad 100 kr kontant per omgång, där hälften av avgiften utgör priser för respektive omgång, resterande går till finalspelet.
Anmälan Du ansvarar för att själv anmäla dig till tävlingen via Min Golf.
Tävlingsledare Jan Sammels

Till finalspelet kvalificeras de 30 främsta, femton från respektive klass (kan justeras beroende på deltagarantal). De tio främsta (fem i varje klass) är direktkvalificerade till shootouten, men spelar inledningsvis först en tävling över nio hål om vem som är A-klassens respektive B-klassens mästare över året. Resterande 20 spelar matchspel över nio hål för att kora ytterligare tio spelare till shootouten.