Uppdaterat 21 april 2017
Nu är Medlemsgolfen igång. Här hittar du ställningen i A- respektive B-klass efter spel v.16.

Hills Medlemsgolf A-Klass v.16
Hills Medlemsgolf B-Klass v.16

Spelas onsdagar 19 april till 20 september
Finalspel lördag 30 september
Klasser A klass + till hcp 9,9, B klass hcp 10-36. Du spelar i samma klass hela tävlingen.
Poäng Du erhåller 3 poäng för varje 18 håls rond, 1 poäng för 9 hål. De 10 främsta i varje klass per omgång får placeringspoäng 10-1. Vid följande tillfällen erhålls dubbla poäng 19 april, 24 maj, 21 juni, 23 augusti  och 13 september.
VSOP Valfri starttid och partner. Du kan även boka in dig mellan kl 16.00-16.30 där vi lottar bollarna.
Kostnad 100 kr kontant per omgång, där hälften av avgiften utgör priser för respektive omgång, resterande går till finalspelet.
Anmälan Du ansvarar för att själv anmäla dig till tävlingen via Min Golf.
Tävlingsledare Jan Sammels

Till finalspelet kvalificeras de 30 främsta, femton från respektive klass (kan justeras beroende på deltagarantal). De tio främsta (fem i varje klass) är direktkvalificerade till shootouten, men spelar inledningsvis först en tävling över nio hål om vem som är A-klassens respektive B-klassens mästare över året. Resterande 20 spelar matchspel över nio hål för att kora ytterligare tio spelare till shootouten.