24 NYA GREENYTOR
VÄSTSVERIGES SKÖNASTE GOLFKLUBB

VAR REDO NÄR SÄSONG 2018 DRAR IGÅNG – BLI NY MEDLEM I HILLS IDAG!

.

Hills Golf & Sports Club erbjuder ett helhetskoncept med golf, gym och padel, där golfen självklart står i fokus. Vår golfbana presenterar sig med en väldesignad park- och ängsbana över 18 hål där vi inför 2018 har utrustat banan med 24 helt nylagda greenytor, träningsområden och övningsgreener inkluderade. Vi ser även fram emot att välkomna European Tour och Nordea Masters till Hills 16-19 augusti nästa år, då vi tar emot besök av golfare i världsklass.

.

Som medlem på Hills väljer du medlemskap efter hur mycket golf du vill spela under ett år. Vi har medlemskap Pro där du spelar fritt antal rundor, och populära Club där åtta spel ingår. Extra värt att nämna är att i alla typer av medlemskap, från senior till junior, så ingår både gym och padel. Vi har också en av Västsveriges erkänt bästa golfrestauranger, som lockar till besök året om. Det finns helt enkelt väldigt mycket att göra på Hills, för alla åldrar och intressen. Vill du läsa mer om våra olika medlemskap, samt priser, klicka här! .

.

Varmt välkommen att bli medlem i Västsveriges skönaste golfklubb!

P.S. Om två vuxna i en familj (samma folkbokföringsadress) har tecknat Medlemskap Pro, är juniorernas medlemskap alltid utan kostnad.
P.S. igen: Ta chansen och gå med nu, från och med 1 september 2018 har vi en inträdesavgift på 10.000:- för nya medlemmar (seniorer 28+).