Publicerat 30 november 2017
Hills är rankad som Sveriges bästa juniorklubb och vi har en mycket aktiv medlemsskara. Nu söker vi ytterligare tränare som vill jobba i vårt tränarteam tillsammans med Daniel Grestam och Sara Djos för att utveckla verksamheten ytterligare.

Tjänsten är en kombination av juniorträning och lektionsgivning med mycket utvecklingspotential inom dessa och övriga områden. Vi arbetar tillsammans tydligt efter klubbens värdegrunder* mot vår vision och uppsatta målsättningar. Här finns möjligheten att genom en årsvis grundplatta av timmar kunna utvecklas mot en omfattande erfarenhet och kunskap med en bred kundgrupp.

Främst handlar uppgifterna om följande två områden:

1. Ansvarig breddjuniortränare – Det ges förhållandevis fria händer för att bygga breddjuniorverksamheten till bästa möjliga utifrån de målsättningar som vi sätter upp. I arbetet ingår planering av alla grupper och aktiviteter (tillsammans med Juniorkommittén och Daniel) samt genomförande av all träning.
  2. Lektioner – Att möta den ökade efterfrågan av både privat- och i gruppträning för klubbens medlemmar och gäster.

Tjänsten erbjuds som ett entreprenörsuppdrag där det utgår en grundplatta av timmar för att driva breddjuniorverksamheten för ca 100 juniorer. Utöver det finns en i princip obegränsad möjlighet till lektionsgivning i grupp och privat samt golfresor, PT-utbildning och mycket mer. Verksamheten planeras tillsammans med Daniel och möjlighet till marknadsföring ges bl.a. mot klubbens medlemmar och via sociala medier där exempelvis Hills drygt 9 400 facebookföljare nås.

I vårt team mot framtida framgångar vill vi ha dig som är:

• Ansvarstagande
  • Positiv och samarbetsvillig
  • Villig att lära och utvecklas
  • Arbetsam och villig att jobba hårt mot uppsatta mål

Alla är välkomna att söka, oavsett om du just påbörjat din HTU eller om du arbetat i flera år med likande uppgifter.

Skicka din ansökan till info@hillsgolfclub.se senast den 19:e december. Bifoga då ditt CV och framför allt ett personligt brev som beskriver vem du är och varför du är rätt person för uppdraget. Rekrytering sker löpande.

För eventuell tilläggsinfo om uppdraget kontakta Head Pro Daniel Gretsam på daniel@hillsgolfclub.se eller 031-727 15 08.

*HILLS VÄRDEGRUNDER
POSITIV Genom mitt positiva agerande skapar jag en go stämning för alla.
ANSVAR Jag håller det jag lovar och står för mina handlingar.
RESPEKT Jag ser, lyssnar och försöker förstå alla jag möter.
ENGAGEMANG Jag brinner för Hills och levererar alltid mitt bästa!
= 100% Jag är alert och härvarande i allt jag gör och allt kring Hills!