MENY VECKA 22

Serveras 11.00-14.00
inklusive salladsbuffé, nybakat bröd, vatten, kaffe/the
Pris 130:-

MÅNDAG
Timjankryddad fläskytterfilé med svartvinbärsgelé inlagd gurka, gräddsås samt kokt potatis
Dillbakad kolja med vitvinsås, bakad rotselleri och krossad potatis

TISDAG
Högrevsbiff med rödvinssås samt potatis- och blomkålskompott
Vinångad spättafilé med brynt smör, rödbetor och spenat samt kokt potatis

ONSDAG
Fläskfilé med tomat och basilikavinaigrette samt parmesan och krossad potatis
Fiskfärsbiff med örtkräm och citron samt kokt färskpotatis

TORSDAG
Chilikryddad kycklingfilé med rostad potatis samt ört- och baconkräm
Pocherad torsk med pepparrotssås och dillkokta morötter samt kokt potatis

FREDAG
Lammfärsbiff med tzatziki och rostad klyftpotatis
Bakad kummel med skaldjurssås och variation på ärtor med kokt potatis

LÖRDAG
Parmesanfylld nötfärsbiff med balsamicosky, krossad potatis samt persilja

SÖNDAG
Kalkonfilé med timjangräddsås, potatispuré samt brysselkål

HELA VECKAN
Sallad på bakad blomkål och hassenötsvinaigrette 150:-
Räksmörgås på rågbröd med dillmajonnäs, ägg och citron 165:-
Dagens pasta 130:-
Hemmagjord chokladboll 20:-
Chokladtryffel 25:-