MENY VECKA 47

Serveras 11.00-14.00
inklusive salladsbuffé, nybakat bröd, vatten, kaffe/the
Pris 130:-

MÅNDAG
Kalvfärsbiff med gräddsky, rårörda lingon samt potatis- och palsternackspuré
Ugnsbakad kolja med rostad blomkål, vitvinsås och kokt potatis

TISDAG
Chilikryddad kycklingstek med rödcurry, koriander, jordnötter och basmatiris
Panerad sej med gräslöksmajonnäs, citronglaserad svartrot och kokt potatis

ONSDAG
Kalops med morötter och timjan, bakade rödbetor samt kokt potatis
Fiskburgare med vitlöksaioli och ugnsbakad potatis

TORSDAG
Kalkonbröst med dragonsås, rostad potatis samt grönkål
Rimmad långa med potatispuré, smaksatt lagrad ost- och krassesallad, brynt smör

FREDAG
Nötfärsbiff med syltlök, champinjoner, bacon, bourgognesås och potatispuré
Halstrad lax med dillhollandaise, kokt potatis och örtsallad

HELA VECKAN
Veckans soppa: Jordärtskockssoppa med bacon 110:-
Räksmörgås på rågbröd med dillmajonnäs, ägg och citron 165:-
Dagens pasta 130:-
Hemmagjord chokladboll 20:-
Chokladtryffel 25:-