MENY VECKA 17

Serveras 11.00-14.00
inklusive salladsbuffé, nybakat bröd, vatten, kaffe/the
Pris 130:-

MÅNDAG
Kalkonbröst med äpple, brysselkål, kokt potatis, gelé och gräddsås
Stekt sejfilé med citron- och örtkräm samt dillslungad potatis

TISDAG
Stekt fläsk med gräddkokt potatis och rårörda lingon
Fisk- och skaldjurssoppa med fänkål, sockerärta samt potatis

ONSDAG
Sesamstekt kolja med sauterade grönsaker och sojabrynt smör
Nötfärsbiff med syltlök, champinjoner, bacon, potatispuré och bourgognesås

TORSDAG
Räkfärserad spättafilé med citronglaserad spetskål, kokt färskpotatis och vitvinssås
Kycklingfile med ört- och vitlökskräm samt rostad färskpotatis

FREDAG
Högrevsburgare med karamelliserad lök, cheddarost samt friterad potatis
Pocherad torsk med kokt potatis, ljummen vårsallad och sandefjordsås

LÖRDAG
Wallenbergare med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon

SÖNDAG
Kycklingfilé med krossad potatis, bakad tomat och rödvinssås

VECKANS SALLAD
Caprese med lufttorkad skinka

DAGENS PASTA
Fråga din servitör

NÅGOT SÖTT
Hemmagjord chokladboll 20:- Chokladtryffel 25:-