MENY VECKA 38

Serveras 11.00-14.00
inklusive salladsbuffé, nybakat bröd, vatten, kaffe/the
Pris 130:-

MÅNDAG
Pulled Beefburger med chilikräm, kålsallad samt rostad potatis
Bakad kummel med kräft- och dillsås, kokt potatis, fänkål och spenat

TISDAG
Oxfärsbiff med gräddsky, pressgurka, potatispuré
Pankostekt sejfilé med rostad sesamkräm och chilistekt ris

ONSDAG
Grillad fläskytterfilé med tsatsiki, rostad potatis och ruccola
Pocherad torskfilé med champagensås, krossad potatis smaksatt med prästost, toppas med ärtskott

TORSDAG
Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor, potatispuré och rårörda lingon
Vinkokt spätta med smörad hummerfond, bakad kål samt kokt potatis

FREDAG
Örtstekt kycklingbröst med krämig svamprisotto och örtsallad
Citronbakad kolja med gräslökssmörgås, hackade räkor samt dillslungad potatis

LÖRDAG
Hjortfärsbiff med rödvinssås, kryddsmör, rostad klyftpotatis  och persilja

SÖNDAG
Kryddstekt lax med citron- och chilikräm, rostad potatis och paprika

HELA VECKAN
Sallad på rökt kalkon, hyvlade grönsaker sam rågbrödskrutonger 150:-
Räksmörgås på rågbröd med dillmajonnäs, ägg och citron 165:-
Dagens pasta 130:-
Hemmagjord chokladboll 20:-
Chokladtryffel 25:-