NYHET!
Prenumerera på veckans lunchmeny från Hills Restaurang!

Klicka här för att anmäla dig till veckomailet.
Klicka här för att boka bord.
För mer information om Afternoon Tea på Hills 24/2, klicka här.

 MENY 12 – 16 februari

Serveras 11.00-14.00

DAGENS LUNCH 130:-
DAGENS LUNCH OCH DESSERT 185:-
I dagens lunch ingår mat, salladsbuffé, nybakat bröd, vatten, kaffe/the

MÅNDAG
Wallenbergare med brynt smör, potatispuré, rårörda lingon och gröna ärtor
Ångad torsk med pepparrot, betor, dillsås samt kokt potatis

TISDAG
Chilistekt kyckling med rödcurrysås, basmatiris och koriander
Mannerströmming med rårörda lingon, brynt smör och potatispuré

ONSDAG
Viltfärsbiff med enbärssås och krämig potatisgratäng
Kräftbakad kolja med citronglaserad svartrot och kokt potatis

TORSDAG
”Ribbestek” – fläskytterfilé på danskt vis, äppelsallad, gräddsky och smörbakad potatis
Kummel med skaldjurssås, krossad potatis samt örtsallad

FREDAG
Kalvstek med confiterad tomatsallad, rödvinsås samt rostad potatis
Fiskfärsbiff med chili, limeyoghurt och sauterade grönsaker

HELA VECKAN
Dagens pasta: 130:-
Veckans soppa: Jordärtskockssoppa 110:-
Räksmörgås på rågbröd med dillmajonnäs och citron 165:-
Veckans dessert: Chokladmousse 65:-
Chokladtryffel 25:-

VÄLKOMNA!