MENY VECKA 30

Serveras 11.00-14.00
inklusive salladsbuffé, nybakat bröd, vatten, kaffe/the
Pris 130:-

MÅNDAG
Gremolatakryddad kalkonfilé med potatispuré och rödvinsås

TISDAG
Pocherad kolja med kokt färskpotatis, skaldjursås samt fänkålscrudite

ONSDAG
Lammfärsbiff med örtrostad potatis samt tzatziki

TORSDAG
Citronbakad torsk, färskpotatis, ljummen örtkräm samt rädisor

FREDAG
Chilikryddad kycklingfilé med rostad vitlökskräm, ugnsbakad potatis samt ruccola

LÖRDAG
Havets Wallenbergare med spenat och brynt smör samt dillkrossad potatis

SÖNDAG
Helstekt fläskytterfilé med friterad färskpotatis, choronsås samt tomatsallad

HELA VECKAN
Räkor med hyvlade primörer och citronvinaigrette 150:-
Räksmörgås på rågbröd med dillmajonnäs, ägg och citron 165:-
Dagens pasta 130:-
Hemmagjord chokladboll 20:-
Chokladtryffel 25:-