Publicerat 8 september 2017
Dags för möte eller konferens? På Hills erbjuder vi tre olika möteslokaler som gemensamt har den vidunderliga utsikten över den vackra golfbanan. Vi lägger stor vikt vid att rummen, tekniken och maten ska hänga ihop och skräddarsyr gärna efter era förutsättningar. De tre lokalerna kan möbleras på olika sätt, som mest kan vi ta emot 80 deltagare i biosittning.

I restaurangen, som har öppet året om med varierande öppettider, serverar vi både frukost, lunch och middag där varje rätt är noga genomtänkt och komponerad efter säsongens smaker. Det betyder att du som konferensgäst inte behöver gå vare sig hungrig, eller törstig.

Priser, exkl. moms
Lokalhyra konferens heldag 3000 kr
Lokalhyra konferens halvdag 2000 kr
Skicka din förfrågan till Andreas Clarholm via restaurang@hillsgolfclub.se eller 031-727 15 25.

Lokal 1: ”Juniorrummet”
Biosittning för upp till 80 personer.

Lokal 2: Separén
Upp till 30 personer där rummet har olika möbleringsalternativ.

Lokal 3: Club room
Upp till 30 personer där rummet har olika möbleringsalternativ.