Uppdaterat 22 november 2017
Med Hills Medlemskort får du rabatt i vår Restaurang och Halfway House. Nu är villkoren ännu förmånligare (mot när kortet lanserades i april) och följande förutsättningar gäller;

• Kortet gäller vid inköp på Hills Restaurang och Halfway House
  • När du laddar på kortet med minimum om 2000 kr får du 15% rabatt på all mat
  • 15% gäller på ordinarie pris, dock ej dryck, glass eller godis
  • Pengar som finns kvar på kortet vid årsskiftet nollställs inte
  • Är ditt företag med i Hills Business Club finns det ett medlemskort för dig att hämta, registrerat på företaget
  • Rabatten gäller även då du betalar för dina gäster med kortet.
  • För dig som ännu inte har ett Medlemskort; Välkommen att hämta ut och ladda korten i restaurangen, gärna utanför lunchtid (då vi ofta har väldigt mycket att göra)

10-kort ger rabatterad lunch
För dig som äter ofta på Hills Restaurang, finns nu möjligheten att få lunchen rabatterad. I kassan säljer vi ett kort som ger dig tio luncher men du betalar för nio. Förutom att lunchen blir billigare är det också ett smidigt sätt att betala på! Du som är medlem i Hills, och som betalar kortet med ditt Medlemskort, får ytterligare 15% i rabatt vilket gör att priset per lunch understiger hundralappen. Varmt välkommen!
Ordinarie pris för 10 luncher: 1300:-.
10-kort där du betalar för 9: 1170:-
10-kort som betalas med Hills Medlemskort (ytterligare 15% rabatt): 994:50