Sports Club

Uppdaterat 16 november 2016

På Hills handlar faktiskt inte allt om golf. Utan också om racketsport, gymträning och motion i det fria. Som medlem hos oss får du tillgång till ett helt nytt och fräscht, fullt utrustat gym. Och här kan du också spela svenskarnas nya favoritbansport, padeltennis, på Hills nya utomhusbanor.

Hills Golf & Sports Club AB samarbetar med Fustra Sweden AB som innebär att alla Hills medlemmar har tillgång till ett spännande koncept inom funktionsträning. Du får tillgång till personlig tränare i gymmet, med potential till betydligt mer.

I gymmet hittar du Fustras grymma tränare, som hjälper dig att förbättra både hållning och allmänkondition. På bilden: Jarkko Kortelainen och Betina Kortelainen.

Deras kontaktuppgifter är:
Jarkko: jarkko.kortelainen@fustra.se
Betina: betina.kortelainen@fustra.se, telefon 0763-907075

Hills assisterande PGA pro Sara Djos är också utbildad i Fustrametoden. Söker du Sara, maila sara.djos@hillsgolfclub.se.

FullSizeRender