Uppdaterat 21 juni 2016

Fustras program på Hills Golf & Sports Club

FUSTRA OPTIMIZED GOLF i TRE NIVÅER
Vill du optimera din golf? Äntligen släpper vi vårt nya erbjudande från Fustra tillsammans med Hills fantastiska golftränare, Daniel och Sara. Genom vårt samarbete kan du nu få din golfsving analyserad tillsammans med din kroppsbalans för att på ett effektivt och framgångsrikt sätt optimera ditt golfspel.
Sara och Daniel jobbar med golftekniken och vi på Fustra jobbar med din kroppsbalans, som är ett måste för en bättre sving.

Level 1 Fustra Golf
Pris 1500:-
1 timma golfanalys
1 timma kroppsanalys
Få reda på just ditt läge och kroppsbalans. Vilka kompensationer som finns och vilken teknik i sving som är ditt utgångsläge.

Level 2 Fustra Golf
Pris 6400:-
5 tim Fustra-träning
4x 25 min golfträning

Level 3 Fustra Golf
Kostnad: 11.150:-
Detta ingår:
Golfanalys innan, hur ser din sving ut i nuläget?
Kroppsanalys, vilka kompensationer har du i kroppen och vad behöver förbättras för en bättre sving?
Nio timmar Fustra-träning golfprogram
Fem 25-minuterspass golfträning
Golfanalys efter avslutad träning.

FÖR ALLA TRE NIVÅERNA: daniel.grestam@hillsgolfclub.sesara.djos@hillsgolfclub.se eller betina.kortelainen@fustra.se för att anmäla dig eller om du söker mer information. Du kan också anmäla dig via Hills hemsida och denna länk.

VILL DU VETA MER om PT- träning i gymmet och hur du gör för att boka en kostnadsfri prova-på-lektion med någon av våra grymma tränare från Fustra? Klicka här för kontaktuppgifter.