Gym

Vill du variera din golfträning med att lyfta tyngder eller löpträna? Inga problem på Hills. Som fullvärdig medlem kan du träna i vårt nyutrustade gym, 160 kvadratmeter fulla med maskiner, fria tyngder, motionscyklar och löpband. Du kan se på tv eller lyssna på musik medan du tränar – eller bara titta ut över naturen utanför de stora fönstren. Gymmet är öppet från klockan 05:00 till midnatt, och med din accessnyckel kan du själv bestämma när du vill träna.

För fullvärdiga medlemmar på Hills Golf & Sports Club ingår gymavgiften (3 600 kronor/år), och för att aktivera tillgången erlägger du en engångsavgift på 1 000 kronor.

Light-medlemmar och gäster har möjlighet att för 3 600 kronor/år, + 1 000 kronor i engångsavgift få tillträde till gymmet.

Friskvårdbidrag

Visste du att …

… gymaktiviteter berättigar till friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Genom att aktivera ditt gymmedlemskap med en engångsavgift på 1 000 kronor, får du en specifikation på 4 600 kronor av årsavgiften.