Juniorverksamhet

Uppdaterat 3 mars 2017
Som junior är du varmt välkommen till nya och roliga Hills! Här finns ett flertal träningsupplägg beroende på ålder, handicap och ambitionsnivå, från golfkul för de allra minsta till elitträning i absolut toppklass. Här hittar du träningsupplägg för juniorerna, beroende på vart i utvecklingsstegen de befinner sig;

Knattegolf
: För de allra yngsta golfarna: 3-5 år
Golfkul.
För våra yngre golfare, från 6-8 år.
Skandia Kids. Från 8-12 år. Nybörjarkurs med start 10 april, 10 lektioner.
Breddträning. För juniorer med grönt kort och handicap från 25 upp till 54+.
Framtidsjunior. Handikapp 13-25 rekommenderas.
Utvecklings– och elitjunior, för våra ungdomar som satsar det ”lilla extra”.

Bra att veta
För att vara säker på att träningen passar går det bra att kostnadsfritt delta vid två tillfällen innan man bestämmer sig för att vara med i träningsverksamheten. Klubbor finns att låna under träningspassen.

Spel och läger
Vi arrangerar också tränings- och tävlingsspel – en viktig del i utvecklingen av ditt spelsinne och av den sociala sidan av golfen.

Kontakta receptionen om du vill veta mer om vår juniorträning på tel 031-727 15 00 eller maila info@hillsgolfclub.se.