Uppdaterat 3 mars 2017

Breddträning – vår och höst

Golfträning för de som har hcp 54, eller lägre. Här tränar vi på teknik och genomför övningar för att utveckla spelet och sänka sitt spelhandicap.

För vem: För juniorer 8-14 år med handicap 54 eller lägre, ner till ca 36

(deltagarna kommer indelas i grupper så att ålder och golfnivå passar).

Vår – start 11/4, slut 16/6, 10 veckor
Tisdagar 18:00-19:00 med tränare
Onsdagar 17.00-18.00 med ledare (elitjunior)
Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

Höst – start 22/8, slut 4/10, 7 veckor
Tisdagar 18:00-19:00 med tränare
Onsdagar 17.00-18.00 med ledare (elitjunior)
Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

Tränare: Sara Djos och juniorledare
Pris: 2 450 kr

Minst 12 max 24 deltagare.

Anmälan till kursen gör du via denna länk.

Är du intresserad av träning under sommaren? Då har vi kursen ”Sommargolf” med start 27 juni samt vårt populära sommarläger, veckan innan midsommar.

Viktigt att tänka på

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring och tidningen svensk Golf.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem spelar fritt på banan.