Uppdaterat 27 mars 2017

För de yngsta golfarna

Träning sex söndagar på vår- respektive hösttermin för alla mellan sex och åtta år.

kul

Det spelar ingen roll om man har spelat lite innan, eller om man är helt ny när det gäller att spela golf. Här har vi roligt!

Alla träningar är upplagda för att junioren ska fastna för att vara på golfbanan, samtidigt som vissa spelutvecklande moment vävs in.

Vår: start 7 maj, slut 11 juni
Höst: start 20 augusti, slut 24 september
Grupp 1: Söndagar 11.30 – 12.30 DENNA KURS ÄR NU FULLBOKAD
Grupp 2: Söndagar 12:30 – 13:30
Tränare/Ledare: TBA
Pris: 1395:- för både vår- och höstterminen
Två grupper med minst 6 och max 12 deltagare i varje grupp. Först till kvarn!

Anmälan gör du här.

Vid frågor, kontakta gärna Daniel Grestam, daniel.grestam@hillsgolfclub.se.

Viktigt att tänka på

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd green fee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring och tidningen svensk Golf.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem spelar fritt på banan.