Publicerat 13 mars 2017

Hills sommarläger

Under midsommarveckan 19-22/6 genomför vi det uppskattade sommarlägret i två olika grupper. Fyra dagar genomför vi träning och spel, 9.00-16.00 varje dag. Sista dagen spelar alla olika former av Skandia Cup klubbkval där de yngsta spelar en lättare bana från 150-meterpinnen och de med handicap spelar kval till nästa steg av Skandia Cup.

Lägret består av två grupper som tränar och spelar helt separat. Alla juniorer mellan 8 och 21 år är välkomna och grupperna delas in efter handicap.

Sommarläger över hcp 20 – Vi tränar, spelar golf och genomför tillsammans roliga aktiviteter varje dag mellan 9.00-16.00. Har vi tur med vädret kanske vi till och med tar traktorn till Sisjön för ett bad.

Sommarläger under hcp 20 – Här tränar vi med tydligt fokus på de olika momenten i spelet och praktiserar genom spel på banan efter.

Varje grupp kommer att ha olika tränare och träna med olika teman och mål.

Torsdagen 22:e spelas som sagt tävlingen ”Skandia Cup” som en del av lägret. Beroende på handicap och spelnivå spelar man tävlingen från olika tees på den riktiga banan.

När: 19-22:e juni (tävling i Skandia Cup på torsdag 22/6)
Tränare: TBA
Pris: 1 950 kr inklusive lunch alla dagar
Min 8 max 20 deltagare per grupp

Anmälan: Klicka här för att anmäla dig till lägret.

Vid frågor, kontakta gärna Daniel Grestam, daniel.grestam@hillsgolfclub.se.