Publicerat 6 mars 2017
Detta är en kurs för alla som deltagit i Skandia Kids, Ungdom mot Grönt Kort eller Breddjunior. Här tränar du golf med kompisar i samma ålder och under kursen går vi igenom golfens alla moment, från puttning till utslag. Målsättningen med kursen är att nå grönt kort för spel på bana, alla deltagare får ett golf-id och medlemskap i ideella föreningen Hills Golfklubb.

Start 27/6 och slut 15/8 (8 veckor)
Tisdagar med tränare 17.00 – 18.00
Tränare: Sara Djos
Pris: 895 kr
Deltagare: minst 8 och max 16 juniorer

Vill du anmäla dig, klicka här.

Vid frågor, kontakta gärna Daniel Grestam daniel.grestam@hillsgolfclub.se.

Viktigt att tänka på, i träningsavgiften för Ungdom mot Grönt Kort ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club. För de lite yngre, och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagt greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring samt tidningen Svensk Golf.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingarna ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap ska inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sports Club där man som medlem spelar fritt på banan.