Uppdaterat 30 mars 2017
För att kunna fortsätta utveckla Hills junior- och elitverksamhet söker vi nu sponsring för att skapa bra förutsättningar för tävling och träning på hög nivå. Julia Larsson har tagit sig an uppgiften att på frivillig basis söka efter sponsorer hos både företag och privatpersoner och har inför uppgiften formulerat följande hälsning till alla Hills medlemmar;

”Hills Golf & Sports Club har som mål att erbjuda Sveriges bästa golfupplevelse 2017 och detta öppnar samtidigt upp möjligheten att få fram några av Sveriges bästa golfspelare! På Hills kan vi stolt presentera vår breda juniorverksamhet som skapar bra förutsättningar för tävling och träning på hög nivå. Vi strävar efter att nybörjare, så väl som elit, kontinuerligt ska utvecklas efter den nivå de ligger på.”

”Vår juniorverksamhet sträcker sig över ett brett åldersspann men också över kontinenter. I USA har Hills t ex spelare på college. Vårt damlag, till stora delen bestående av juniorer, har vunnit Göteborgsserien i lag två år i rad samt gått upp i elitserien, något som även Hills herrlag lyckades med. Vi har också som målsättning att avancera en plats i årets upplaga av JSM lagspel, vilket iså fall resulterar i att vi blir svenska mästare!”

”För att kunna fortsätta denna satsning och utveckla Sveriges både nuvarande men också framtida bästa spelare, så krävs det energi, engagemang och fokus men också ekonomisk stöttning. Därför vill vi gärna bjuda in er på denna resa och kan erbjuda er följande:”

Guldnivå: 10 000 kronor (eller valfritt överstigande belopp)
– En plats på vår juniorsponsorstavla
– Ni får möjligheten att synas i Hills Golfs Facebookflöde, en sida som idag har ca 8000 följare.
– En aktivitet med elitjuniorerna under säsongen, t ex en förmiddag med träning
Silvernivå: 5 000 kronor
– Plats på vår juniorsponsorstavla

Kontakta oss

Är du intresserad av att sponsra Hills junior- och elitverksamhet eller vill du veta mer om vår verksamhet? Varmt välkommen att kontakta Göran Fägersten på telefon 073-773 2714 eller maila info@hillsgolfclub.se.