Uppdaterat 3 mars 2017
Detta är kursen för dig som är mellan 9 och 15 år och som har spelat golf men inte tagit grönt kort, samt för alla som deltagit i ”Skandia Kids”. Här tränar du golf med kompisar i samma ålder och under kursen går vi igenom golfens alla moment, från puttning till utslag.

jun

Målsättningen med kursen är att nå ”grönt kort” för spel på bana. Alla deltagare får ett golf-id och medlemskap i ideella föreningen Hills Golfklubb.

Kursen i korthet
Start 16 maj, slut 16 juni
Tisdagar 17.00-18.00, med tränare
Onsdagar 17.00-18.00, med ledare (Elitjuniorer)
Fredagar: eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”
Tränare: Sara Djos plus juniorledare
Pris: 795 kr

Minst 12 deltagare, max 24.

Är du intresserad av ”Ungdom mot grönt kort” under sommarperioden, läs mer om kursen ”Sommargolf” med start 27 juni.

För anmälan klicka här.

Vid frågor, kontakta gärna Daniel Grestam daniel.grestam@hillsgolfclub.se.

Viktigt att tänka på, i träningsavgiften för Ungdom mot Grönt Kort ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club. För de lite yngre, och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagt greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring samt tidningen Svensk Golf.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingarna ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap ska inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sports Club där man som medlem spelar fritt på banan.