Publicerat 27 mars 2017
Intresset är stort för Love.golf- golfkursen för kvinnor där fokus är på att lära sig spela golf på ett socialt, roligt och utvecklande sätt. Mindre nöta range, mer fokus på att få bollen i hål och att lära sig SPELET golf!

love3

1. Love.golf – kickoff

Lördagen 22 april kl 10-12:30 och avslutas med gemensam lunch.
Vi umgås, tränar och spelar golf på vårt övningsområde på Hills tillsammans med golftränare Sara Djos. Efter golfen avslutar vi med en trevlig och god lunch i Hills restaurang. Denna kick-off riktar sig till alla som gick kursen love.golf 2016 eller som har varit med och provat på. Självklart är också nya potentiella love.golf-damer varmt välkomna. Inga förkunskaper om golf krävs och heller ingen utrustning (du får låna klubbor och bollar).Min 10 max 25 pers
Pris 550:- per person (lunch ingår)

Anmälan via denna länk.
Sara Djossara.djos@hillsgolfclub.se vid frågor.

2. Love.golf level 1

Lär dig spela golf och träffa nya vänner genom Love.golf på Hills Golf & Sports Club! Love.golf är ett nytt coachingprogram som vänder sig till kvinnor och innebär att du lär dig spela golf på ett social, roligt och utvecklande sätt. Istället för att ställa dig på en range och börja träna sving och teknik, ger vi oss ut på en korthålsbana direkt och lärandet sker allteftersom.

Vi träffas sex gånger 90 min, inga förkunskaper behövs och du får låna all utrustning som behövs. Du har också fri tillgång till Hills övningsområden under hela perioden som kursen pågår.

Love.golf kommer vara jämställd med en nybörjarkurs och innebära att man får ett golf-id och hcp 99 efter genomförd kurs. Man avgör sedan själv om man är redo för att gå fadderrundor (för att få hcp 54 och grönt kort). Kursen passar också för dig som tagit grönt kort tidigare men aldrig riktigt kommit igång!

Upplägg: 6 x 90 min
Tränare:
Sara Djos
Minst sex, max nio personer
Torsdagar 18-19:30
Start 27 april slut 8 juni (ej träning 25 maj, Kristihimmelfärdsdagen)

Pris: 2795:-/person inkl. moms

Anmälan via denna länk

Kontakta Sara Djossara.djos@hillsgolfclub.se vid frågor.

3. Love.golf-träning i grupp- level 2 och level 3

Rolig och lärorik golfträning som samtidigt är social. Riktar sig till dig som gått love.golf på Hills under 2016. Både du som gick level 1 och level 2. Vi träffas och tränar 6 gånger 1 timma varje gång och tränar på golfens viktigaste slag. Fokus ligger alltid på att göra det så spellikt som möjligt och att få i bollen i hål på så få slag som möjligt.

I denna kurs ingår möjlighet att spela på Hills bana för 650:- för 18 hål och 325:- för 9 hål (9 hål får endast bokas på lågfekventa tider). Kvinnliga medlemmar på Hills kommer också erbjuda sig att gå med som faddrar för dig som inte tagit ditt gröna kort ännu.

Upplägg: 6 x 60 min
Tränare:
Sara Djos
Minst sex, max nio personer
Torsdagar 19:30-20:30
Start 27 april slut 8 juni (ej träning 25 maj, Kristihimmelfärdsdagen)
Pris: 1895:-/person inkl. moms

Anmälan via denna länk.

Kontakta Sara Djossara.djos@hillsgolfclub.se vid frågor.