Uppdaterat 18 april 2017

Ny träningsomgång i smågrupper för Hills medlemmar med våra PGA utbildade tränare Daniel Grestam och Sara Djos

Golfsäsongen är snart här och varför inte ge dig själv bästa förutsättningarna inför säsongen genom att underhålla och förbättra sving och närspel i en utvecklingsgrupp?

Träningsupplägget består av sex tillfällen, uppdelat enligt följande:
Pass 1: Video- och trackmananalys för att skapa en utvecklingsplan med förståelse för svingens grunder och övningar för just din sving.
Pass 2-3: Svingpass
Pass 4-6: Närspel, chip/pitch/bunker

Tillgängliga grupper:
Grupp 1 onsdagar
: kl 17.00-18.00. Start 15:e mars. Därefter 5 april, 12 april, 19 april, 26 april, 3 maj. Tränare Daniel Grestam. DENNA GRUPP ÄR NU FULLTECKNAD.
Grupp 2 onsdagar: kl 19.30-20.30. Start 15:e mars, sista träning 29:e april. Tränare Daniel Grestam. DENNA GRUPP ÄR NU FULLTECKNAD!

Minst fyra, max sex deltagare per grupp. Vän till medlem är välkommen.

Pris per deltagare och grupp: 1400:-. Priset inkluderar Trackman, videoanalys och obegränsat med bollar under passen.