Uppdaterat 21 november 2016

Golfsäsongen i Sverige är inte lika lång som man kan önska och därför gäller det att vara väl förberedd när våren väl kommer. Alltför många lägger klubborna på hyllan under vintern för att sedan damma av dem någon gång på vårkanten. I bästa fall hittar man toppformen lagom till löven börjar falla igen på hösten…känner du igen dig?

Gör som golfproffsen istället, det är vintern som är den bästa tidpunkten att slipa på sin golfteknik. Testa att ge dig själv bästa förutsättningarna inför säsongen 2017 genom att underhålla, och till och med förbättra, din golf under vintern!

Våra golftränare Daniel Grestam och Sara Djos finns tillgängliga för er under vintersäsongen och ger både privatlektioner och kurser på World of Golf i V. Frölunda. Alla bokningar görs via mail till Daniel eller Sara.

Alla Hills medlemmar har 20% i rabatt på World of Golfs bollkort. Uppge att du är medlem i Hills när du betalar för att erhålla rabatten.

Utbud under vintern 2016/2017

PRIVATLEKTIONER

1 person
25 min – 450:-
50 min – 850:-

2-3 personer
50 min – 950:-

LEKTIONSPAKET

1 person – 2300:-
I lektionspaketet ingår 1×50 min lektion samt 4×25 min lektioner.

2-3 personer – 2600:-
I lektionspaketet ingår 3×50 min lektioner.

GRUPPTRÄNING MED TEKNIKFOKUS

Denna kurs ger individuell teknikutveckling i gruppgemenskap. Gruppträning för ca 6 personer , 6 veckor 1 gång i veckan- Första och sista  tillfället 1,5 timme för svinganalys och intervju annars 1 timme per pass.

Tillfälle 1: Svinganalys av alla spelare i gruppen
Tillfälle 2-5: Individuell teknikträning fast i grupp, tränaren ger feedback på er förbättring.
Tillfälle 6: uppföljning och svinganalys av alla spelare i gruppen. 7 timmar coachad svingteknikträning och rangebollar.

Pris: 1800:- / pers

Anmäl er som en grupp eller anmäl ditt intresse så delar vi in er i en grupp! Vi startar med detta från 1 december och dagar och tider anpassar vi efter gruppens efterfrågan!

FUSTRA OPTIMIZE

För den som verkligen vill ge sig själv de bästa förutsättningarna att lyckas 2017 finns Fustra Optimze. Kombinera golfträning med fysisk träning för absolut bästa resultat! Få en mer hållbar sving utan kompensationer samtidigt som du gör en investering i ditt eget välmående. Nyhet från vintern 2016/17 är att assisterande pro Sara Djos också är utbildad inom Fustra-metoden, vilket skapar ännu fler möjligheter att kombinera kroppens förmåga till rörlighet med en väl fungerande golfsving.

Detta ingår i paketen:

Level 1 Fustra Golf
1 timma golfanalys
1 timma kroppsanalys
Få reda på just ditt läge och kroppsbalans. Vilka kompensationer som finns och vilken teknik i sving som är ditt utgångsläge.
Pris: 1.500:-

Level 2 Fustra Golf
5 tim Fustra-träning
4x 25 min golfträning
Pris: 6.400:-

Level 3 Fustra Golf
Golfanalys; hur ser din sving ut i nuläget?
Kroppsanalys; vilka kompensationer har du i kroppen och vad behöver förbättras för en bättre sving?
Nio timmar Fustra-träning golfprogram
Fem 25-minuterspass golfträning
Golfanalys efter avslutad träning
Pris: 11.150:-

Kontakta Daniel och Sara direkt vid intresse:
Daniel Grestam, daniel.grestam@hillsgolfclub.se, 076-677 1662
Sara Djos når du via sara.djos@hillsgolfclub.se eller 076-8396491.