Publicerat 10 maj 2017
Lördag 20 maj är det Golfens dag i Sverige och på Hills håller vi öppet hus med möjlighet att prova på golf. Oavsett om du redan spelar, eller är nyfiken på att börja, är du välkommen. Gammal som ung, medlem såväl som icke medlem!
Vi kör drop-in mellan 11.00-13.00.

Ta med dig vänner och familj som är nyfikna på golf. De får en rolig introduktion till vår fantastiska idrott och du har chansen att få nya spelkompisar. Klubbor och bollar finns till låns!
   Vi passar också på att visa upp vårt fina gym där teamet av personliga tränare från Fustra hjälper dig till rätta. Padeltennisbanorna är öppna för dig som vill spela och vårt duktiga restaurangteam står redo att servera god mat om du blir hungrig.

Helt enkelt ett besök på Hills Golf & Sports Club du inte får missa, välkommen!
Hälsar Mats Sterner, VD, med personal
PS. Osa gärna till info@hillsgolfclub.se, så vet vi hur mycket fika vi ska fixa!