Publicerat 21 mars 2016
Efter månader av renovering börjar nu Hills gastronomiska vardagsrum ta form och vår mycket populära restaurang är åter redo att ta emot gäster från morgon till kväll. Måndag 11:e april ska allt vara klart och vi välkomnar då alla, nya som gamla gäster, att besöka vår nya, fräscha restaurangmiljö.

”Vi är sprickfärdiga av entusiasm och arbetsgläde och längtar till vi öppnar den 11 april och kan välkomna alla till oss. Vi börjar nu se Hills nya restaurang ta form och för alla nygamla besökare kommer känslan att vara väldigt annorlunda mot tidigare,” berättar Matilda Ljungberg, driftchef.

Det blir nya ytskikt, möbler och en helt annan färgsättning av lokalerna, men också en ny meny både i restaurangen och Halfway House. Gästerna kommer mötas av fler soffgrupper i mindre ”öar” och mycket växter i inredningen. Matilda Ljungberg;

”Förhoppningen är att det ska bli en samlingsplats som lever. Vi ser gärna att både medlemmar på Hills Golf & Sports Club och andra besökare gillar att dröja sig kvar hos oss. Vår målsättning är att man ska gilla att “hänga” på Hills.”

Även när det gäller maten som ska serveras både för golfande besökare och lunchgäster, andas nytänkande.

Det blir en helt ny meny, med internationell touch. Hög kvalitet, men inte någon “fine dining”, berättar Manuel Bartrina, Hills nya kökschef. Vi kommer satsa på närproducerat och erbjuda ett ständigt fräscht utbud av maträtter. Vi satsar också stort på att ge alla gäster i Halway House en bra och välsmakande upplevelse.”

Alla tillgängliga menyer kommer att publiceras varje dag på Hills hemsida, hillssinglesit.wpengine.com, från och med v. 15.