Publicerat 5 november 2018
Fars Dag -helgen blir sista chansen att spela Hills denna säsong! Från och med måndag den 12:e stänger vi även hål 11-18 och öppnar spelytorna igen till våren efter välbehövlig vintervila. 

Sammanfattningsvis, gräset behöver nu tid att återhämta sig. Vi ser deprimerande många nedslagsmärken på greenerna, trots att det är så få som spelar Hills så här sent på året. Alla öppna sår på banan, oavsett om det är på greener eller fairway orsakar stor skada. Särskilt krypven har som gräsart dåligt tillväxt på senhösten och ytorna får därför aldrig chansen att riktigt återhämta sig.Vi riskerar även att få in fel gräsart på greenerna. Vi har under hösten jobbat extra med att stödså ruffar och fairways inför 2019 och vill inte ha spel på de nysådda ytorna. Vi har därför beslutat att heller inte spela Hills med vintergreener, kommenterar Markus Lilleberg, Course Manager.

Hills range är stängd 7-13 november för vinterförberedelser, och öppnar igen den 14:e, preparerad och klar inför all vinterträning.